Barça B – Cadis CF: Sòlida victòria del filial blaugrana (3-1)

Els culers, amb un partit espectacular, superen els gaditans gràcies al doblet de Marc Cardona i a un gol de Nahuel

Sensacional triomf dels barcelonistes enfront d’un sempre complicat Cadis (3-0). Els gols dels de Garcia Pimienta els han convertit Marc Cardona (2) i Nahuel, després  duna jugada personal de lluita i fe que ha fet aixecar-se els més de 4.000 aficionats que hi havia al Miniestadi. La permanència és possible amb aquest Barça B.

El matx ha començat amb un rival molt intens que, amb unes línies de pressió altíssimes, ha dominat la possessió als instants inicials. Amb el pas dels minuts els de Garcia Pimienta s’han trobat més còmodes sobre el verd i les ocasions han començat a arribar. La primera ha estat per a Nahuel, amb un xut a dins de l’àrea rival que ha sortit fregant la porteria gaditana. I així, enmig de la fluïdesa del joc barcelonista, ha arribat el primer gol culer al minut 16, en un remat de cap perfecte de Marc Cardona (1-0). Al 25, el mateix ‘11’ del Barça ha fet el segon transformant un penal provocat per ell mateix (2-0). Al minut 45, i quan semblava que aquest seria el marcador que tancaria la primera meitat, Nahuel ha tingut fe en una pilota llarga que ha lluitat fins al final i, superant el porter visitant, ha definit a porta buida en plena bogeria del Miniestadi (3-0).

El Barça manté l’avantatge

A la segona meitat els blaugranes han continuat proposant el mateix joc imparable per al conjunt d’Álvaro Cervera. Així, han arribat un parell d’ocasions de Nahuel i Palencia que no han entrat per mil·límetres. Carles Pérez també ho ha intentat en una jugada individual, però el seu xut ha estat aturat amb comoditat per Cifuentes. Als instants finals del partit els visitants han fet el gol de l’honor a través de l’exblaugrana Alberto Perea (3-1). Amb aquest resultat s’ha arribat a la fi del duel.

Gran victòria barcelonista en un partit que també ha estat molt especial per al capità Sergi Palencia, que ha arribat als 100 enfrontaments amb el filial. Abans de l’inici del duel els pares del jugador li han entregat una samarreta commemorativa.