Barça Atlètic – CD Eldense: Duel de nivell al Johan Cruyff

Barça Atlètic – CD Eldense: Duel de nivell al Johan Cruyff

[21 hores, Esport3 i Instat TV] El filial blaugrana vol tornar al camí del triomf davant el colíder de la Lliga

Partit d’alt nivell el que ha de disputar el Barça Atlètic aquest dimecres a l’Estadi Johan Cruyff (21 hores, Esport3 i Instat TV). I és que el conjunt que dirigeix Rafa Márquez rep la visita del CD Eldense, el colíder de la Lliga, en la jornada 15 de la Primera Federació. Serà una jornada intersetmanal per recuperar el cap de setmana de descans del passat mes de novembre per la disputa dels partits de la Copa del Rei. Serà una setmana amb doble duel, ja que després del partit davant el conjunt alacantí els blaugranes s’enfrontaran al Nàstic de Tarragona, a domicili, el proper diumenge.

Els blaugranes afronten el duel després d’empatar davant l’Intercity el passat dissabte (0-0) a domicili i amb les ganes de tornar al camí del triomf. L’última victòria del conjunt culer va ser davant el Bilbao Atlètic (2-0) ara fa tres jornades, tot i que suma vuit punts dels últims 15, i només una derrota en els últims cinc partits.

Les declaracions de Rafa Márquez

“No serà un partit fàcil i nosaltres hem de seguir millorant. El grup està molt igualat i hem d’enfocar-nos en ser més constants”. Són paraules del tècnic mexicà que ha afegit: “Busquem la continuïtat i l’equilibri entre partit i partit. En l’últim duel vam treure conclusions positives i les hem de mantenir”.

La convocatòria

Per aquest partit, Rafa Márquez ha convocat als 22 jugadors que té disponibles. No podrà fer-ho encara amb els lesionats, Nil Ruiz, Zacarias Ghailan, que ja ha començat a entrenar de manera parcial amb el grup i Estanis. Així doncs, aquesta és la convocatòria del conjunt blaugrana: Arnau Tenas, S. Rosanas, Chadi Riad, M. Casadó, Zalaya, Diounkou, Alvaro Sanz, Roberto, Aranda, R. Vega, Emre Demir, Alvaro Núñez, Fabio, Juanda, Txus Alba, Luismi Cruz, Carbonell, Pelayo, Àlex Valle, V. Barberà, I. Akhomach i Kochen.

El rival

El conjunt alacantí, per la seva banda, arriba al Johan Cruyff en un bon estat de forma després de sumar 27 punts en les primeres 14 jornades de Lliga i compartir el liderat de la Lliga amb el Castelló. Tot i que en les últimes tres visites l’Eldense no ha aconseguit la victòria, el que és segur és que el partit serà d’alt nivell i els blaugranes hauran de mostrar la seva millor versió per endur-se els tres punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut