Barça Atlètic – CD Numància: S’acaba la ratxa de victòries (1-2)

Els blaugranes cauen a l'Estadi Johan Cruyff després de dos gols matiners dels visitants

Segona derrota de la temporada a casa. Els culers han caigut davant del Numància (1-2) en un partit on el conjunt local ha encarrilat el partit en els primers deu minuts en marcar dos gols. Malgrat que a la segona part els blaugranes han intentat remuntar el partit, el gol culer ha arribat massa tard com per intentar aconseguir la victòria.

Inici desafortunat

El partit ha començat costa amunt pels de Rafa Márquez. El Numància s’ha avançat en el marcador amb un penal convertit per Ruben Mesa (0-1). Abans d’arribar el minut deu, en una disputa al centre de l’àrea ha suposat la pena màxima a favor de l’equip visitant. Quan el Barça estava intentant refer-se, Bonaldo ha aparegut per posar el 0-2. Després d’una pèrdua de pilota blaugrana, el migcampista ha aprofitat per perforar la porteria d’Arnau Tenas marcar el segon al minut onze de la primera part.

I és que després d’aquests dos gols matiners, al Barça Atlètic li ha tocat remar a contracorrent. Els de Rafa Márquez han començat a controlar la posició del partit, però el Numància ha sabut gestionar còmodament l’avantatge, centrant les seves forces en la defensa i mantenint la possibilitat de sorprendre amb transicions ràpides.

Reacció blaugrana insuficient

A l’inici de la segona meitat, el guió de partit no ha canviat. Els d’Iñaki Bea han mostrat més intensitat i han continuat dominant el partit. Al minut 56, el migcampista del Numància, David González, s'ha hagut de retirar del terreny de joc per una possible lesió.

A l’equador del segon temps, els culers han pujat les revolucions del partit, arribant més a l’àrea contrària generant alguna ocasió de perill. La més clara l’ha tingut Víctor Barberà que no ha pogut rematar una centrada d’Álvaro Sanz al segon pal que només necessitava l’empenta final per entrar a porteria. El mateix Víctor Barberà és qui als darrers minuts de partit ha estat l’encarregat de marcar el primer gol blaugrana després d’un retall al centre de l’àrea (1-2, min. 85). Finalment, tot i les intencions dels barcelonins per empatar el partit, el conjunt de Rafa Márquez ha acabat perdent per 1-2.

Amb aquest resultat, el Barça Atlètic trenca la ratxa de victòries i es manté amb 18 punts, 5 victòries, 3 empats i 5 derrotes. Després de la desfeta, els de Rafa Márquez intentaran refer-se contra l’Intercity Sant Joan el dissabte 3 de desembre a les 18 h.

Barça, 1

Numància, 2

Barça: Arnau Tenas, Chadi Riad, Marc Casadó, Alvaro Sanz, Aranda (Luismi Cruz, min. 71), Nuñez, Juanda (Fabio, min. 71), Pelayo, Àlex Valle, Barberà, Akhomach

Numància: Ayesa, San Emeterio, Simic, Fer Román, Bonaldo, Rubén Mesa (Mario barco, min. 81), Gorka, Mancebo (Valín, min. 81), David G (Moha, min. 58), D. Sánchez, Toni Arranz.

Gols: 0-1, Rubén Mesa (p) (min.8); 0-2, Bonaldo (min. 11); 1-2 Víctor Barberà (min. 85).

Àrbitres: Daniel Pastoriza iglesias, Cristian Vázquez i Vicente Javier. Ha amonestat amb targeta groga els blaugranes Chadi Riad i Álvaro Nuñez i els jugadors del Numància Gorka, Bonaldo i Toni Arranz.