Barça Atlètic – Bilbao Athletic: Torna la Lliga amb un duel de filials

Barça Atlètic – Bilbao Athletic: Torna la Lliga amb un duel de filials

(19 hores, Esport3 i Instat TV) El conjunt de Rafa Márquez vol mantenir la bona línia de les últimes dues jornades després de l’aturada de la competició

Després d’una setmana d’aturada de la competició per la disputa d’eliminatòries de Copa del Rei, la Lliga de 1a Federació torna aquest dissabte amb un duel de filials a l’Estadi Johan Cruyff. A les 19 hores s’enfronten el Barça Atlètic i el Bilbao Athletic en partit corresponent a la jornada 12.

Confirmar la millora

El filial blaugrana buscarà confirmar la bona dinàmica aconseguida en les darreres dues jornades, amb empat (0-0) contra el Cornellà i victòria (0-1) a domicili contra l’Osasuna Promesas. Amb aquests resultats els de Rafa Márquez van tallar una ratxa de quatre derrotes consecutives, i ara és el moment de fer-se forts al Johan Cruyff, on tornaran a jugar la propera setmana contra el Numància.

Per la seva banda, el Bilbao Athletic arribarà al partit instal·lat en la zona baixa de la classificació. El filial basc és 18è amb 12 punts, amb una balanç de 3 victòries, 3 empats i 5 derrotes fins al moment. Tot i així, en la prèvia del partit Rafa Márquez va destacar que es tracta d’un equip “intens i molt ordenat”, i va advertir que el joc aeri és una de les seves armes principals.

Álvaro Sanz, sancionat

Per a aquest partit el tècnic del Barça Atlètic no podrà comptar amb Álvaro Sanz, que ha de complir un partit de sanció després de l’expulsió per doble groga en l’últim partit. La baixa del ‘8’ blaugrana se suma a les dels lesionats Zacarías Ghailan i Estanis Pedrola. Per contra, Rafa Márquez podrà comptar amb els jugadors internacionals que han estat durant tota la setmana concentrats amb les seves seleccions. És el cas d’Arnau Tenas (Sub21); Fabio, Àlex Valle, Víctor Barberà i Ilias Akhomach (Sub19) i Chadi Riad (Marroc Sub23).

Amb tot això, la llista de 21 convocats està formada pels següents jugadors: Arnau Tenas, Nil Ruiz, Sergi Rosanas, Chadi Riad, Marc Casadó, Zalaya, Diounkou, Roberto, Aranda, Román Vega, Emre Demir, Alvaro Nuñez, Fabio, Juanda, Txus Alba, Luismi Cruz, Carbonell, Pelayo, Àlex Valle, Víctor Barberà i Ilias Akhomach.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut