Osasuna Promesas – Barça Atlètic: El repte de guanyar a domicili

Osasuna Promesas – Barça Atlètic: El repte de guanyar a domicili

[18 hores, Esport3 & Instat TV] El conjunt dirigit per Rafa Márquez busca el seu primer triomf de la temporada a domicili

El Barça Atlètic afronta aquest diumenge l’11a jornada de Lliga de la Primera Federació. I ho farà a Tajonar davant l’Osasuna Promesas. Un rival dur que se situa quart en la classificació, en zona de Play-off d’ascens i que ha guanyat tres dels últims quatre partits. A més, el conjunt navarrès es fa fort com a local ja que només ha cedit una derrota i un empat en els primers cinc duels del campionat. 

El filial blaugrana, però, arriba al partit amb ganes de tornar al camí del triomf i d’aconseguir la primera victòria a domicili. Un fet que es resisteix aquesta temporada. El conjunt dirigit per Rafa Márquez va trencar la mala ratxa de derrotes la jornada anterior davant el Cornellà a l’Estadi Johan Cruyff (0-0) en un partit molt treballat. Després d’una bona setmana d’entrenaments, el Barça Atlètic afronta amb optimisme el duel.

Les declaracions de Rafa Márquez

En aquest sentit, el tècnic Rafa Márquez ha explicat davant els micròfons de Barça TV que l’equip té el repte de guanyar a domicili”: “L’equip ha seguit treballant molt bé com les anteriors setmanes i té la idea de fer un bon paper fora de casa”. I ha afegit: “L’Osasuna Promesas és un equip fort físicament i una de les seves fortaleses és a pilota aturada i haurem d’intentar no concedir aquest tipus d’accions i jugar més al seu camp”.

La convocatòria

Per aquest duel, Márquez que encara no pot comptar amb les lesionats Zacarias Ghailan i Estanis ha convocat els següents 20 jugadors: Arnau Tenas, Chadi Riad, Marc Casadó, Diounkou, Álvaro Sanz, Roberto, Aranda, Roman Vega, Nil Ruiz, Emre Demir, Álvaro Núñez, Fabio, Juanda, Txus Alba, Luismi Cruz, Àlex Carbonell, Pelayo, Àlex Valle, Víctor Barberà i Ilias Akhomach. 

A les 18 hores rodarà la pilota a Tajonar i amb l’objectiu dels blaugranes d’assolir la primera victòria a domicili de la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut