Barça Atlètic – UE Cornellà: Enfocats en tornar a guanyar

Barça Atlètic – UE Cornellà: Enfocats en tornar a guanyar

(19 hores, Esport3 i Instat TV) El filial de Rafa Márquez vol deixar enrere les quatre derrotes consecutives i tornar al camí de la victòria contra un rival en ratxa

Nova oportunitat per al Barça Atlètic per deixar enrere la mala dinàmica de resultats. El filial blaugrana rep el Cornellà aquest diumenge (19 hores) a l’Estadi Johan Cruyff en el duel corresponent a la jornada 10 del grup 2 de 1a Federació. El conjunt de Rafa Márquez vol deixar enrere les quatre derrotes consecutives que acumula i tornar al camí de la victòria contra un rival que arriba en ratxa.

Ratxes oposades

El filial blaugrana va arrencar molt bé la competició, amb cinc jornades invicte i tres triomfs com a local, però en les darreres setmanes l’equip s’ha vist immers en una mala dinàmica que l’ha dut a encaixar quatre derrotes consecutives, tres d’elles a domicili i una altra al Johan Cruyff. Els de Rafa Márquez volen revertir la dinàmica i recuperar les bones sensacions de l’inici. Amb aquest objectiu l’equip s’ha entrenat durant la setmana amb positivisme i amb la presència destacada del brasiler Dani Alves.

El rival d’aquest diumenge arriba al partit en una dinàmica completament oposada a la dels blaugrana. El Cornellà va arrencar la competició amb tres derrotes consecutives, en les quals només va marcar un gol. Però a partir de la quarta jornada ha encadenat sis partits sense perdre, amb quatre victòries i dos empats. Això l’ha fet escalar fins a la 8a posició de la classificació amb 14 punts, tres més que el Barça Atlètic.

22 jugadors convocats

El tècnic Rafa Márquez ha facilitat aquest mateix diumenge una llista de 22 jugadors convocats, tots els disponibles ara mateix del filial blaugrana. El tècnic mexicà manté les baixes per lesió de Zacarías Ghailan i Estanis Pedrola, però recupera Alpha Diounkou, ja recuperat d’un esquinç de turmell que l’ha fet perdre’s els últims tres partits. L’altra novetat de la llista és Arnau Tenas, que el dissabte va viatjar amb el primer equip a València.

Amb tot això, els 22 jugadors que formen la llista de convocats són els següents: Arnau Tenas, Sergi Rosanas, Chadi Riad, Marc Casadó, Zalaya, Diounkou, Alvaro Sanz, Roberto, Aranda, Román Vega, Nil Ruiz, Emre Demir, Alvaro Nuñez, Fabio, Juanda, Txus Alba, Luismi Cruz, Carbonell, Pelayo, Àlex Valle, Víctor Barberà i Ilias Akhomach.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut