Barça Atlètic – CD Calahorra: Triomf de personalitat (2-0)

Els homes de Rafa Márquez sumen tres punts molt treballats a l’estadi Johan Cruyff gràcies a les dianes de Juande i Roberto

Segona victòria consecutiva del Barça Atlètic a l’Estadi Johan Cruyff (2-0). Després d’un inici de partit en què els visitants han gaudit de diverses oportunitats de gols, els blaugranes han demostrat tota la seva personalitat per imposar el seu joc i sumar altres tres punts com a locals a través de dos gols anotats en la segona part que han dut la firma de Juanda i Roberto.

Amb aquest resultat, els de Rafa Márquez finalitzen la tercera jornada de la Primera Divisió RFEF en les posicions capdavanteres de la taula classificatòria sumant set punts de nou possibles, empatats només amb el Reial Murcia, l’Alcoyano i l’Osasuna B.

Equilibri en un context elèctric

El duel ha iniciat amb molt ritme a l’Estadi Johan Cruyff. Ambdós conjunts han saltat al terreny de joc amb la voluntat d’adoptar un paper actiu en l’enfrontament i les ocasions no han tardat a arribar en totes dues portaries. Així, el primer avís rellevant ha caigut de costat dels visitats. No obstant això, Arnau Tenas s’ha mostrat molt sòlid en tot moment i ha evitat que els ‘rojillos’ s’apuntessin la primera diana del partit.

Les bones intervencions sota pals del capità blaugrana han donat als seus companys l’embranzida suficient per carregar-se de confiança i començar a apropar-se a la porteria rival amb més de perill. Juanda, Ilias Akhomach i Roberto ho han intentat en diverses ocasions, però l’encert no ha acompanyat a un planter blaugrana que ha marxat al descans amb el resultat empatat.

Imposen el seu joc i arriben els gols

A la represa, els homes de Rafa Márquez han donat continuat a la dinàmica ascendent amb la qual han finalitzat el primer acte. D’aquesta manera, amb el duel instal·lat en un context de domini culer, el talent dels dos extrems locals ha començat fluir i Juanda no ha tardat a deixar la seva empremta en el partit amb una gran diana materialitzada després d’una magnífica jugada individual que ha delectat a tots els espectadors del Johan Cruyff (1-0, min. 62).

Un cop oberta la llauna, el conjunt culer ha posat sobre la taula tota la seva personalitat per fer-se fort defensivament i impedir una eventual reacció visitant. Així doncs,  submergits en una dinàmica favorable, els barcelonins han portat el rumb del duel de manera immaculada en els darrers minuts de partit, fins a sentenciar el matx amb un gol des dels 11 metres que ha portat la firma de Roberto Fernández, autor del seu primer gol oficial amb l’equip (2-0, min. 77).

Barça Atlètic, 2

CD Calahorra, 0

Barça Atlètic: Arnau Tenas, Riad, Núñez, Juanda (Fabio Blanco, min. 69), Txus Alba (Marc Casadó, min. 79), Luismi Cruz (Aleix Garrido, min. 63), Carbonell, Pelayo (Diounkou, min. 79), Àlex Valle, Ilias Akhomach, Roberto.

CD Calahorra: Miguel Martínez, Ángel López, Mario Robles (Carrasco, min. 73), Ander Vidorreta, Basseiga, Álex Arias (Gabarre, min. 63), Joan Rojas, Santana (Sergio Gil, min. 63), Iñigo Zubiri (Luna, min. 46), Recio, Chinchilla (Ibarrondo, min. 78).

Gols: 1 – 0, Juanda (min. 62); 2 – 0, Roberto (min. 77).

Àrbitre: Sergio Usón Rosel. Ha amonestat amb targeta groga als locals Pelayo i Fabio Blanco i al visitant Ander Vidorreta