UCAM Múrcia – Barça B: Cloenda triomfal (1-2)

Els homes de Sergi Barjuan donen per finalitzada la temporada 2021/22 amb una victòria ‘in extremis’ aconseguida gràcies a un gol en el darrer minut de partit de Nils Mortimer

El Barça B tanca la temporada 2021/22 de la millor forma possible: amb un triomf contra l'UCAM Múrcia. Malgrat veure com els murcians aconseguien igualar un matx dominat pel Barça B des dels primers instants quan faltaven dos minuts per al final del partit, els blaugranes no s’han rendit i han posat sobre la taula tota la seva ambició i perseverança fins al final per anotar un gol al minut 90 que ha permès als homes de Sergi Barjuan aconseguir el triomf en l'últim partit del curs.

Ez Abde, autor del primer gol culer, ha estat l’home més actiu de l’atac barceloní. L’altra nota positiva de la jornada ha estat el debut amb el Barça B del jove porter badaloní, Àlex Ruiz.

Impera la classe blaugrana

L’inici de partit a l’estadi de La Condomina ha tingut un nom propi en clau blaugrana, el d’Ez Abde. El jove extrem marroquí ha estat molt actiu en tot moment i ha fet de la seva electricitat el principal factor de desequilibri del Barça B. Tant és així que de les seves botes ha nascut el primer gol del partit. Després de retallar tres jugadors consecutius, el ‘20’ culer ha finalitzat la seva jugada individual iniciada des del sector esquerre amb encert gràcies a un potent xut impossible d’aturar per al porter rival (1-0, min. 5).

Aquest gol matiner ha donat als homes de Sergi Barjuan la tranquil·litat necessària per encarar els següents minuts amb seguretat. Així, els catalans han continuat dominant el partit a través de llargues possessions i han marxat al descans sense patir cap esglai a la seva porteria i manant en l’electrònic.

Els murcians troben la igualada....

A la represa, decidits a mantenir un ritme de partit alt, els homes de Sergi Barjuan han continuat bolcant el joc cap a la porteria local. Dins d’aquest domini culer, la connexió establerta entre Rodado i Ez Abde ha emergit per liderar les forces ofensives dels barcelonins. Ambdós jugadors, intercanviant-se el paper d’assistent i de rematador, han protagonitzat dues jugades de molt perill; tanmateix, en totes dues ocasions, els reflexos d’un inspirat Pedro López han evitat que la segona diana blaugrana fos una realitat.

Després de les dues grans intervencions del porter murcià, ha arribat el torn del porter barceloní. Àlex Ruiz ha recollit tots els focus del partit aturant un xut a boca de gol al segon pal que ha tret a col·lació tots els seus reflexos i la seva personalitat. Tot i això, els locals no s’han rendit i a falta de dos minuts per al final del temps reglamentari, han pogut trenar una bona jugada que ha acabat amb un xut ras de Gabri Jimeno que ha entrat fregant el pal esquerre de la porteria barcelonina (1-1, min. 88)

... però la reacció culer arriba a temps

Ara bé, el poc temps de resposta que tenien els homes de Sergi Barjuan per acabar enduent-se els tres punts cap a Barcelona no ha frenat la seva ambició. Així doncs, pocs instants després de la diana de l’empat, una gran rematada amb la cama esquerra de Nils Mortimer des de fora de l’àrea ha acabat regalant un merescut triomf al Barça B (1-2, min. 90).

UCAM Múrcia, 1

Barça B, 2

UCAM Múrcia: Pedro López, Caro, Farrando (Ramón Martínez, min. 60), Moi, Tekio, Abenza, Fullana, Xemi (Jimeno, min. 72), Iglesias (Isi Ros, min. 60) Liberto, Rubén Mesa.

Barça: Àlex Ruiz, Dionkou, Ramos Mingo, Mika Mármol, Jandro Orellana (Lucas de Vega, min. 81), Matheus Pereira (Álvaro Sanz, min. 46), Aranda (Nils Mortimer, min. 70), Zacarias, Ez Abde, Jordi Escobar (Peque Polo, min. 46), Peque (Rodado, min. 55).

Gols: 1-0, Ez Abde (min. 5); 1-1, Gabri Jimeno (min. 88); 1-2, Nils Mortimer (min. 90).

Àrbitre: Pablo Morales Moreno. Ha amonestat amb targeta groga als locals Stiepovich, i als visitants Peque, Matheus