Barça B – CD Castellón: Últim partit del curs al Johan Cruyff

Barça B – CD Castellón: Últim partit del curs al Johan Cruyff

(20:30 hores, Footers) El filial blaugrana disputa la penúltima jornada de Primera RFEF Footers encara amb una petita opció d’arribar a les posicions de play-off d’ascens.

El Barça B disputa aquest dissabte l’últim partit de la temporada a l’Estadi Johan Cruyff. Ho fa, a les 20:30 hores, contra el CD Castellón en la penúltima jornada de la Primera RFEF Footers. Un partit per acomiadar el curs i per apurar les petites opcions que encara té l’equip d’accedir al play-off d’ascens. Tot passa per guanyar el partit i esperar la resta de resultats de la jornada, que es disputa en horari unificat, per arribar a l’última jornada amb opcions.

El filial blaugrana vol refer-se de les últimes dues derrotes, contra el CE Sabadell (0-2) i el Sevilla Atlético (2-1), que l’han allunyat de les primeres posicions. Amb 51 punts, els culers estan a quatre de l’Atlético Baleares (55), que marca les posicions de play-off. A més, Algeciras (55), Nàstic de Tarragona (55), Linares (54), Alcoyano (52) i Real Madrid Castilla (52) també lluiten pel mateix objectiu. El Castellón, amb 50 punts, està en una situació similar a la del Barça B.

En la prèvia del partit, Sergi Barjuan recordava que en el partit d’anada (2-0) el Castellón “va saber ofegar la sortida de pilota” dels blaugranes. El tècnic ha reconegut que l’equip vol acomiadar-se de la temporada al Johan Cruyff amb una victòria, i que la gent que acudeixi a l’Estadi veurà “un equip amb ganes i ambiciós per assolir la victòria”.

Tots els disponibles convocats

Per a aquest partit, Sergi Barjuan manté les baixes per lesió de les darreres jornades. Així, no podrà comptar amb Arnau Comas, Guillem Jaime, Igor Gomes i Arnau Solà. Per contra, el tècnic recupera els jugadors que van ser convocats pel primer equip en l’última jornada: Carevic, Mika Mármol, Álvaro Sanz, Jandro i Balde.

Així doncs, aquests són els 22 jugadors convocats: Carevic, Àlex Ruiz, Arnau Tenas, Mika Mármol, Diounkou, Peque, Álvaro Sanz, Rodado, Lucas De Vega, Nils Mortimer, Matheus, Ndiaye, Jandro, Zacarías Ghailan, Peque Polo, Aranda, EZ Abde, Ramos Mingo, Jordi Escobar, Jutglà, Balde i Fabio.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut