Villarreal B – Barça B: La inferioritat numèrica condemna els culers (3-0)

Els blaugrana, marcats per l'expulsió d'Ilias als 25 minuts de partit, no han pogut davant els groguets, molt encertats en atac

Dura derrota blaugrana en el duel de filials davant el Vila-real B (3-0). Els culers no han tingut opcions en un partit molt marcat per l'expulsió d'Ilias Akhomach a la primera meitat, deixant als blaugrana amb 10 jugadors durant gran part del matx. Tot i l'intent de reacció barcelonista, els locals no han donat opcions.

Inici advers

El partit ha iniciat de la pitjor manera possible per al Barça, que ha vist com el Vila-real B s'avançava en la primera aproximació. Arana, aprofitant una passada a l’espai entre els dos centrals, ha inaugurat el marcador (1-0, min. 3). El Barça B ha intentat reaccionar amb ocasions per Matheus i Balde, i quan semblava que es feia amb el control del partit, ha arribat un nou gerro d'aigua freda: expulsió d'Ilias Akhomach per una falta al mig del camp als 25 minuts de joc.

Els culers afrontaven el duel amb un jugador menys durant gran part del partit i amb el marcador en contra, i el Vila-real a punt ha estat de fer el segon, però entre Iñaki Peña i el pal han salvat el gol per arribar al descans amb 1-0.

Sense opcions

Ja a la segona part, el partit encara s'ha complicat més quan, als cinc minuts, Carlo Adriano duplicava l'avantatge (2-0, min. 50) amb un bon xut. El filial culer ha intentat reaccionar, però sense encert, i els locals seguien arribant amb perill per acabar marcant el tercer amb un xut creuat de Sergio Lozano (3-0, min. 68). Ja als darrers compassos, Alex Gelardo ha estat expulsat per doble groga (min. 85) acabant també el Vila-real amb 10. Finalment, victòria clara local (3-0) en un partit gris dels culers.

Vila-real B, 3
Barça B, 0

Vila-real B: Iker A., M. A. Leal (Diego Collado, min. 79), Dela, Del Moral, Arana (Antonio Pacheco, min. 61), Carlo, Ahn (Cabrera, min. 61), Nikita (Aitor Gelardo, min. 72), Tasende, P. Íñiguez, S. Lozano ( Alex Forés, min. 72).
Barça B: Peña, Comas, Mármol, Guillem (Lucas de Vega, min. 60), Jutglà (Z. Ghailan, min. 83), Matheus, Sanz, Aranda (Kays Ruiz, min. 71), Balde, Rodado (Peque Polo, min. 60), Ilias Akhomach.
Gols: 1-0, Arana (min. 3); 2-0, Carlo Adriano (min. 50); 3-0, Sergio Lozano (min. 68).
Àrbitre: De Ena Wolf. Groga a Ahn, i Nikita Iosifov i Miguel Ángel Leal per part local i Álvaro Sanz, Balde i Matheus per part visitant. Vermella a Ilias i Gelardo.