Linares Deportivo - Barça B: Triomf agònic i merescut (1-2)

Els culers, amb un gol al minut 89, sumen tres punts molt treballats en el debut de Capellas a la banqueta

Gran victòria del Barça B al Municipal de Linarejos davant el Linares Deportivo (1-2). Els culers, en el que ha estat el debut d'Albert Capellas a la banqueta del filial, han guanyat de manera in extremis amb un gol al darrer minut de partit, després de veure com els locals empataven al 86. Així doncs, el Barça B suma tres punts importantíssims que permet mirar amunt en la classificació, amb 16 punts en 10 jornades.

Domini inicial sense encert

Els primers compassos del partit han estat marcats per un domini blaugrana sobre la gespa, amb les primeres ocasions per als visitants a les botes de Jutglà. El Linares ha intentat reaccionar aturant les envestides culers durant uns minuts, tancant bé espais al darrere, però de nou el conjunt barcelonista ha tornat a l'atac amb arribades i dominant la possessió, però sense fortuna en la definició.

El partit ha arribat amb empat a zero al descans, i la segona meitat ha iniciat amb els locals intentant apropar-se a la porteria d'Iñaki Peña. Però ha estat el Barça B qui ha aconseguit el premi del gol: Aranda, recuperant la pilota contra Perejón, no ha fallat davant Ernestas per avançar al filial (0-1, min. 56).

Bogeria final

Amb el gol, i tot i que Matheus ha tingut opció d'augmentar distàncies, els andalusos han donat una passa endavant en busca de l'empat, pressionant més amunt i obligant a lluir-se a Iñaki Peña amb una gran aturada després d'una rematada de Fran Lara. També Carracedo, amb una rematada al pal, ha tingut el gol. El Linares apretava i el gol ha acabat arribant: centrada de Barbosa i Etxaniz, de cap, igualava el matx (1-1, min. 86).

El gol local als instants finals semblava abocar a un repartiment de punts, però el Barça B no ha perdut la cara al partit i ha buscat el gol de la victòria, que ha acabat trobant al darrer minut. Centrada d'Aranda des de l'esquerra i Josema, en pròpia porteria, ha desviat la pilota al fons de la xarxa (1-2, min. 89). Així doncs, victòria agònica dels culers en un final de partit d'infart, que dóna els tres punts al filial en el debut de Capellas a la banqueta blaugrana. Som-hi!

Linares Deportivo, 1
Barça B, 2

Linares Deportivo: Ernestas, Perejón, Fran Lara, Josema, Barbosa, Sanchidrián (Copete, min. 63), Rodri, Meléndez (Andriu, min.86), Luis Castillo (Fenoll, min. 74), Hugo Díaz (Etxaniz, min.74), Fran Carnicer (Carracedo, min. 63).
Barça B: Iñaki Peña, Guillem, Comas, Mika Mármol, Ndiaye, Aranda, Jandro, Matheus, Ilias Akhomach (Nils Mortimer, min. 78), Rodado (Peque Polo, min. 86), Jutglà.
Gols: 0-1, Aranda (min. 56); 1-1, Etxaniz (min. 86); 1-2, Josema (min. 89, p.p.)
Àrbitre: Antonio Alberola Rojas. Groga a Josema i Etxaniz per part local i Orellana i Matheus per part visitant.