Barça B - Alcoyano: Impera la igualtat (0-0)

Barça B - Alcoyano: Impera la igualtat (0-0)

Els blaugranes s'han topat contra el pal i el porter rival i no han pogut marcar gol, tot i tenir superioritat numèrica durant la mitja hora final

Res desfà la igualtat entre el Barça i l'Alcoyano. Ambdós conjunts han estat incapaços d'anotar al matx disputat a l'Estadi Johan Cruyff. En conseqüència, segueixen empatats a la classificació, amb 13 unitats. Un 0-0 que deixa el balanç dels blaugranes en la Primera RFEF en tres victòries, quatre empats i dues derrotes en les nou jornades disputades fins al moment. 

Escassegen les ocasions

Sense gols. Així s'ha presentat i acabat aquest FC Barcelona B - Alcoyano.

Un equilibri que ha imperat tot i el control de la possessió dels de Sergi Barjuan. Incapaços de trobar el forat en la defensa valenciana. Superada només per una ocasió de Rodado a les acaballes dels primers 45 minuts. La intervenció salvadora de José Juan ha mantingut l'empat. 

El pal i els porters mantenen l'empat

Una igualada que ha resistit gràcies a la fusta. I és que a la represa, els barcelonistes han sortit decidits a trencar el 0-0. Un objectiu que ha topat contra el pal després d'una jugada d'associació entre Guillem Jaime i Jutglà. 

El següent episodi l'ha protagonitzat una targeta vermella directa a les files de l'Alcoyano. Una superioritat que els blaugranes no han pogut aprofitar. Tot i la insistència el Barça no ha pogut desfer l'empat. En aquest duel sense gols, els porters han deixat la seva firma. Perquè Iñaki Peña i José Juan han esdevingut providencials perquè la igualtat imperés de principi a fi. 

FITXA DEL PARTIT 

Barça B, 0
Alcoyano, 0

Barça B: Iñaki Peña, Guillem (Ghailan, min. 85), Comas, Mika, Ndiaye, Jandro, Sanz (Peque Polo, min. 81), Matheus (Lucas de Vega, min. 70), Abde, Rodado (Escobar, min. 81) i Jutglà (Aranda, min. 70)
Alcoyano: José Juan, Lillo, Primi, Blanco, Carbonell, Imanol, Miranda, Antón (Ángel Sánchez, min. 69), García, Vega (Juli, min. 55) i Mourad (Raúl González, min. 69)

Àrbitre: Pardeiro Puente. Ha amonestat amb targeta groga els locals Rodado (min. 79) i Jordi Escobar (min. 90) i els visitants Lillo (min. 17) i Imanol (min. 62), i amb targeta vermella directa el visitant Javi García (min. 59)

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut