Barça B – CD Alcoyano: Duel d’igualtats al Johan Cruyff

Barça B – CD Alcoyano: Duel d’igualtats al Johan Cruyff

(17:00 hores, Esport3 i Footers) El filial blaugrana s’enfronta al conjunt alacantí, amb qui està empatat a 12 punts en la classificació, amb l’objectiu d’apropar-se a la zona alta

El Barça B rep aquest dissabte (17:00 hores) l’Alcoyano a l’Estadi Johan Cruyff en el partit corresponent a la jornada 9 de la Primera RFEF Footers. Es tracta d’un duel d’igualtats, ja que tots dos equips estan empatats a 12 punts en la novena i desena posició de la classificació, respectivament. A més, tant els culers com els alacantins sumen tres victòries, tres empats i dues derrotes en les vuit jornades disputades fins al moment.

El conjunt de Sergi Barjuan vol reafirmar les bones sensacions dels últims partits, que l’han portat a aconseguir dues victòries consecutives a casa contra el Linense i l’Andorra, i també l’últim empat al camp del Real Madrid Castilla. En la prèvia, el tècnic blaugrana va reconèixer que la feina que es va en fase defensiva i de construcció s’ha de reflectir en els metres finals i arribar amb decisió a la porteria rival. És l’assignatura pendent d’un equip que va creixent jornada rere jornada.

22 jugadors convocats

Per a aquest partit Sergi Barjuan continua tenint les baixes per lesió d’Arnau Tenas i Peque, i ha fet una convocatòria amb els 22 jugadors disponibles de la plantilla: Carevic, Iñaki Peña, Guillem, Igor Gomes, Comas, Mika Mármol, Álvaro Sanz, Rodado, L. De Vega, N. Mortimer, Matheus, Kays Ruiz, Ndiaye, Jandro, Z. Ghailan, Peque Polo, Aranda, Ez Abde, Ramos Mingo, J. Escobar, Jutglà i A. Solà.

En l’històric d’enfrontaments entre el Barça B i el CD Alcoyano hi trobem 24 precedents, amb un balanç de 10 victòries culers, cinc empats i nou triomfs alacantins. Els últims duels entre tots dos equips va ser la temporada passada, quan els blaugranes es van imposar tant al Johan Cruyff (2-1) com a Alcoi (1-2). Es tracta d’un enfrontament habitual en els darrers anys, que viurà el primer capítol en la nova Primera RFEF Footers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut