Horaris per a les jornades 13, 14, 15 i 16

Horaris per a les jornades 13, 14, 15 i 16

El Barça B ja coneix les dates dels partits que l’enfrontarà amb l’Albacete, el San Fernando, el Vila-real B i l’Atlètic Balears en les properes setmanes

El Barça B va conèixer aquest dimarts les dates i horaris de les jornades 13, 14, 15 i 16 de la Primera RFEF Footers, en les quals s’enfrontarà a l’Albacete, San Fernando, Vila-real B i Atlètic Balears, respectivament. Dels quatre rivals, tres -excepte el San Fernando- són els que actualment encapçalen la classificació de la categoria. D’aquesta manera, el filial blaugrana ja sap quan jugarà les properes vuit jornades, començant per la d’aquest cap de setmana contra l’Alcoià (dissabte, 17:00 hores).

Després de jugar contra l’Alcoià, el Linares, el Sevilla Atlético i l’Atlético Sanluqueño, l’equip de Sergi Barjuan visitarà el Carlos Belmonte per enfrontar-se a l’Albacete el diumenge 21 de novembre a les 17:00 hores. Una setmana més tard el filial blaugrana jugarà a l’Estadi Johan Cruyff contra el San Fernando el dissabte 27 a les 17:00 hores.

Els blaugranes tornaran a desplaçar-se el diumenge 5 de desembre per jugar al camp del Vila-real B a les 17:00 hores el duel corresponent a la jornada 15, i tancaran la terna de partits confirmats a l’Estadi Johan Cruyff el diumenge 12 a les 12:00 hores amb la visita de l’Atlètic Balears. 

Amb el calendari a mig termini ja definit, l’equip de Sergi Barjuan continua preparant-se a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per als propers partits, després de sumar tres victòries, dos empats i una derrota en els últims sis partits.

FCFZME7WYAoHkk9
FCFZQnVXIAsL21Q
FCFaNV0XEAkWmyq
FCFaW-rXEAQQRwp

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut