Canvi d’horari per al Clàssic de filials

Canvi d’horari per al Clàssic de filials

El partit de la jornada 8 de la Primera RFEF entre el Real Madrid Castilla i el Barça B, previst per al diumenge 17 a les 12 hores, s’avança al dissabte 16 a les 21 hores

El Clàssic de filials de la jornada 8 de la Primera RFEF Footers té nova data i horari. El duel entre el Real Madrid Castilla i el Barça B a l’Estadio Alfredo Di Stéfano estava previst per al proper diumenge 17 a les 12 hores, però per decisió de la Real Federación Española de Fútbol s’ha avançat unes hores i es disputarà finalment el dissabte 16 a les 21 hores.

Amb aquest partit en l’horitzó, el Barça B ha tornat als entrenaments aquest dimecres després d’un dia de descans. La sessió ha comptat amb les novetats dels internacionals Abde, Z. Ghailan i Kays Ruiz, que han tornat de les concentracions amb les seleccions marroquina i francesa Sub20, respectivament. El filial blaugrana repetirà entrenaments els propers dijous i divendres, i el mateix dissabte es desplaçarà a Madrid per afrontar el Clàssic de filials a Valdebebas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut