Barça B – FC Andorra: Victòria treballada (2-1)

Dos gols a la primera part d'Aranda i Jutglà donen els tres punts als blaugrana en un partit molt disputat al Johan Cruyff

Victòria molt treballada del Barça B al Johan Cruyff davant l'Andorra (2-1). Dos gols a la primera meitat d'Aranda i Jutglà han donat els tres punts als culers, que han sabut mantenir l'avantatge a la segona part amb un bon treball defensiu.

Gran inici culer

La primera meitat ha iniciat amb molta igualtat i disputa sobre la gespa, sense arribades clares a les porteries rivals però amb el Barça, a poc a poc, fent-se amb el domini del joc. I ha estat Aranda qui, amb un golàs des de la frontal de l’àrea a l'escaire, ha inaugurat el marcador (1-0, min.28) per avançar als locals.

El domini era culer, i Jutglà, amb una fantàstica vaselina, ha duplicat l'avantatge (2-0, min. 40), certificant la gran primera part dels de Sergi Barjuán. Però, en pràcticament la darrera acció de la primera part, Carlos Martínez ha retallat diferències amb una bona rematada de cap (2-1, min. 45), deixant tot per decidir al segon acte.

Forts en defensa

A la segona part, el marcador ja no es mouria, però tots dos equips han disposat de diverses ocasions per veure porteria. Iñaki Peña ha aturat de manera providencial una rematada de cap perillosa de Marc Fernández, i a més, la defensa culer ha estat molt segura, sense permetre més arribades clares a l'Andorra.

Finalment, victòria molt treballada dels culers per sumar tres punts més en la que ha estat la tercera victòria del curs, que permet al Barça B situar-se a un punt de les posicions de Play-off d’ascens.

Barça B, 2
Andorra, 1

Barça B: Iñaki Peña, Guillem Jaime, Arnau Comas, Mika Mármol, Arnau Solà (Ndiaye, min. 68); Jandro, Álvaro Sanz, Lucas de Vega, Aranda (Nils Mortimer, min. 90), Rodado (Peque Polo, min. 80), Jutglà (Matheus, min. 68).
Andorra: Ratti, Morer (Molina, min. 85), Vilanova, Diego González (Roger Riera, min. 46), Altimira (Thior, min. 46), Aguado, Martí Vilà, Riverola, Carlos Martínez, Bover (Ivan Gil, min. 69) i Marc Fernández (Enri, min. 80)
Gols: 1-0, Aranda (min. 28); 2-0, Jutglà (min. 40); 2-1, Carlos Martínez (min. 45).
Àrbitre: Pérez Peraza. Groga a Arnau Solà, Álvaro Sanz, Matheus Pereira i Ndiaye per part local i a Adrià Altimira, Marc Fernández, Roger Riera, Dani Morer i Martí Riverola per part visitant.