Barça B – FC Andorra: Volen tornar al camí del triomf

Barça B – FC Andorra: Volen tornar al camí del triomf

(17:00 hores, Esport3 i Footers) El filial blaugrana busca la victòria a l’Estadi Johan Cruyff per recuperar sensacions després de l’última derrota

El Barça B rep aquest diumenge (17:00 hores) l’Andorra a l’Estadi Johan Cruyff en el duel corresponent a la jornada 7 de la Primera RFEF Footers. El filial blaugrana vol tornar al camí del triomf i tornar a sumar tres punts després de l’última derrota a Castelló. Abans havia encadenat dues victòries contra el Sabadell i el Linense, i són aquelles sensacions les que vol recuperar per escalar posicions en la classificació.

Els de Sergi Barjuan sumen vuit punts, i en cas de victòria s’enganxaria a la zona alta de la taula. El seu rival d’aquest diumenge, l’Andorra, suma només un punt més (9) que els culers, i encara no coneix la victòria a domicili. Dirigit per Eder Sarabia, l'equip andorrà compta amb sis jugadors amb passat blaugrana: Martí Vilà, Roger Riera, Adrià Vilanova, Martí Riverola, Dani Morer i Adrià Altimira.

20 jugadors disponibles

El filial blaugrana afronta aquest partit amb diverses absències a causa de les convocatòries internacionals i algunes lesions. Sergi Barjuan té les baixes d’Arnau Tenas, Peque i Balde, i tampoc pot comptar amb diversos jugadors citats per les seves seleccions: Z. Ghailan i Abde, amb Marroc Sub20 i Sub23; Kays Ruiz, amb França Sub20, i I. Akhomach, amb Espanya Sub18. A més, també estan amb les seleccions espanyola absoluta i Sub21, respectivament, els jugadors en dinàmica de primer equip Gavi i Nico.

Amb tot això, Sergi Barjuan ha fet una convocatòria de 20 jugadors per rebre l’Andorra, amb dos juvenils inclosos: Carevic, Iñaki Peña, Guillem, Igor Gomes, Comas, Mika Mármol, Álvaro Sanz, Rodado, L. De Vega, N. Mortimer, Matheus, NDiaye, Jandro, Peque Polo, Aranda, Ramos Mingo, J. Escobar, Jutglà, Casadó i A. Solà.

SquadList Andorra TW-Optimized

Escassos precedents

El Barça B només ha jugat contra l’Andorra en set ocasions en tota la història, quatre d’elles com a local. D’aquestes quatre visites del conjunt del Principat, els blaugrana han sumat només una victòria en la temporada 1997/98 (2-1) i un empat en la 2019/20 (0-0). Les altres dues visites van acabar amb triomf andorrà: 0-1 el curs passat i 1-3 en la temporada 1980/81.

Com va dir Sergi Barjuan en la prèvia del partit, l’equip vol fer-se fort a casa com a punt de partida per continuar creixent a mesura que avança la temporada. Després de l’últim triomf contra el Linense, una victòria aquest diumenge contra un rival com l’Andorra reforçaria la moral per afrontar els següents partits.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut