Barça B – RB Linense: A confirmar la bona dinàmica

Barça B – RB Linense: A confirmar la bona dinàmica

(21:00 hores, Esport3 i Footers) El filial blaugrana busca inaugurar el caseller de victòries al Johan Cruyff i sumar així el segon triomf consecutiu en la Primera RFEF

El Barça B rep aquest divendres, a les 21:00 hores, la Real Balompédica Linense a l’Estadi Johan Cruyff en la jornada 5 de la Primera RFEF Footers. El duel arriba en moments oposats per als dos equips, quan la Lliga tot just comença. El filial blaugrana, després de començar amb dos empats i una derrota, va sumar la primera victòria la setmana passada a Sabadell (1-3) i ara vol confirmar la línia ascendent.

Per la seva banda, la RB Linense va iniciar el campionat amb dues victòries a casa, contra el Real Madrid Castilla (2-1) i el Castelló (1-0), i un empat al camp del Sabadell (0-0), però en l’última jornada va patir una severa derrota com a local contra l’Algeciras (0-4). El rival del Barça B aquest divendres ocupa la 7a posició amb set punts, mentre els blaugrana són onzens amb cinc punts.

Aquest últim resultat del Linense pot ser enganyós, tal com va advertir Sergi Barjuan en la prèvia. “Si treus aquell partit només havien rebut un gol”, deia el tècnic blaugrana. “És un equip que estarà dins de totes les apostes per estar a la part alta de la classificació”, afegia. Sobre el moment que viu el Barça B, l’entrenador de Les Franqueses explicava: “La percepció que té l’equip és que anem a més. Estem contents després de l’última victòria, però no ens podem relaxar”.

22 jugadors convocats

Per a aquest partit Sergi Barjuan té 22 jugadors disponibles, amb tres juvenils inclosos, i tots ells formen la convocatòria: Carevic, Arnau Tenas, Guillem, Comas, Mika Mármol, Álvaro Sanz, Rodado, L. De Vega, N. Mortimer, Matheus, NDiaye, Jandro, Z. Ghailan, Peque Polo, Aranda, Abde, Ramos Mingo, J. Escobar, Jutglà, I. Akhomach, A. Solà i A. Casas.

El d’aquest divendres a l’Estadi Johan Cruyff serà un partit inèdit, ja que el Barça B i la Real Balompédica Linense no s’han enfrontat mai abans en competició oficial. El duel es podrà seguir en directe per Esport3 i Footers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut