Sabadell - Barça B: Arriba la primera victòria (1-3)

Un doblet d'Ángel Rodado i un gol de Matheus Pereira a la Nova Creu Alta permeten als de Barjuan sumar els tres primers punts del curs

El Barça B aconsegueix el primer triomf de la temporada 21/22 a la Lliga, després de dos empats i una derrota. Ho ha fet contra el Sabadell, a la Nova Creu Alta, en un partit intens i d’alternances, amb un doblet del ‘9’ del Barça, Ángel Rodado, i una diana de Matheus Pereira. No ha estat fàcil, perquè la pilota no ha volgut entrar en el primer temps, però finalment l’eficàcia blaugrana a la represa ha fet possible sumar els tres punts.

Primer temps sense encert

El Barça B ha començat el partit amb força, en un primer temps molt entretingut. De fet, ha tingut una ocasió matinera, a través de les botes de Nils Mortimer. Acció que ha arribat al minut 6, després d’una passada a l’espai de Lucas de Vega i d’un xut de Nils que Kike Royo ha salvat amb un mà a mà.

El domini ofensiu blaugrana s’ha allargat durant uns minuts. A més, en una nova acció del filial, Jutglà ha xutat per sobre del travesser en una bona acció individual per la banda esquerra (min 25). El Sabadell, però, ha despertat, empès pel seu públic, i Arnau Tenas ha hagut de blocar xuts d’Aarón Rey, Alfred Planas o Boniquet. Malgrat tot, el marcador no s’ha mogut fins després del descans.

Més ocasions... i els gols

I això que ha costat, perquè les ocasions han continuat arribant, però l’esfèrica s’ha resistit a entrar.

Així, un xut de Gabarre ha estat desviat a córner per Mika Mármol (min 55) en una bona ocasió per al Sabadell, mentre que Arnau Tenas ha reaccionat amb un peu salvador davant una rematada sorprenent de Jacobo (min 63). Per la seva part, Nils, amb un excel·lent xut amb l’esquerra, ha obligat a intervenir de forma miraculosa Kike Royo (min 58).

Davant d’aquest intercanvi de cops, finalment ha estat el Barça B el que ha inaugurat el marcador a la Nova Creu Alta, no sense lluitar-lo. I l’encarregat de fer-ho ha estat Ángel Rodado, que ha caçat un refús de Royo després d’una gran acció d’Abde (0-1, min 67) per obrir la llauna.

mini_2021-09-18_SABADELLvsFCBB_46

Resposta immediata

El Sabadell no ha baixat els braços i ha aconseguit l’empat mitjançant César Morgado, que ha rematat de cap una jugada d’estratègia (1-1, min 81). Però en aquesta situació de màxima pressió, el Barça B s’ha refet i ha apagat els ànims dels locals. I de quina manera, amb dos gols ràpids que han permès sumar els tres punts.

En una passada en llarg, Rodado s’ha quedat amb la pilota i ha aconseguit batre Kike Royo per tornar a posar els blaugrana per davant en el marcador (1-2, min 84). Dos minuts després, la sentència l’ha fet Matheus Pereira, amb una rematada ajustada al pal després d’una centrada de Jutglà (1-3,  min 86).

Resultat que, ara sí, ja no s’ha mogut més i que significa el primer triomf blaugrana en aquesta Primera RFEF.

LA FITXA

CE Sabadell, 1

Barça B, 3

Sabadell: Kike Royo, Aleix Coch, Facundo, Jacobo, Boniquet (Sergi Altimira, min 76), Óscar Rubio (Muguruza, min 69), Morgado, Alfred (Néstor Querol, min 54), Kaxe (Gabarre, min 46), Aarón Rey (Ezzarfani, min 69), Dani Sánchez.

Barça B: Arnau Tenas, Guillem, Comas, Mika Mármol, Álvaro Sanz, Rodado, Lucas De Vega (Matheus Pereira, min 77, Nils Mortimer (Ez Abde, min 60), Jandro, Jutglà, Arnau Solà.

Gols: 0-1, Rodado (min 67). 1-1, Cesar Morgado (min 81). 1-2, Rodado (min 84). 1-3, Matheus Pereira (min 86).

Àrbitre: Andrés Fuentes Molina. Groga al local Aleix Coch i al visitant Lucas de Vega.