Horaris confirmats per a les jornades 5, 6, 7 i 8

Horaris confirmats per a les jornades 5, 6, 7 i 8

El Barça B ja coneix les dates dels partits que l’enfrontarà amb el Linense, el Castelló, l’Andorra i el Real Madrid Castilla en les properes setmanes

El Barça B ha conegut aquest dilluns les dates i horaris de les jornades 5, 6, 7 i 8 de la Primera RFEF Footers, en les quals s’enfrontarà al Linense, Castelló, Andorra i Real Madrid Castilla, respectivament. Tot això arribarà després de disputar-se el proper cap de setmana la jornada 4, quan el Barça B visitarà el CE Sabadell a la Nova Creu Alta (diumenge a les 17h) amb l’objectiu de sumar la primera victòria de la temporada.

Després de Sabadell, el filial blaugrana rebrà la Real Balompédica Linense a l’Estadi Johan Cruyff el divendres 24 de setembre a les 21:00 hores. Una setmana més tard el conjunt de Sergi Barjuan es desplaçarà al Nou Castàlia per enfrontar-se el dissabte 2 d’octubre (17:00 hores) al CD Castelló.

L’acció tornarà a l’Estadi Johan Cruyff el diumenge 10 a les 17:00 hores amb la visita del FC Andorra, en el duel corresponent a la jornada 7. I just una setmana després, el diumenge 17 d’octubre, el Barça B viatjarà a Madrid per disputar el Clàssic de filials contra el Real Madrid Castilla a l’estadi Alfredo Di Stéfano. Un duel que es disputarà a les 12:00 hores del migdia.

Amb el calendari més proper ja definit, l’equip de Sergi Barjuan continuarà preparant-se a partir del dimecres amb sessions diàries a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Tots els partits amb horaris ja definits es podran seguir en directe per Esport3 i Footers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut