Barça B – UE Costa Brava: Busquen la primera victòria del curs

Barça B – UE Costa Brava: Busquen la primera victòria del curs

(17:00 hores, Esport3 i Footers) El filial blaugrana vol sumar els primers tres punts i comptarà amb diverses novetats, d'altes i baixes, en l’equip

El Barça B rep aquest diumenge a les 17 hores a l’UE Costa Brava a l’Estadi Johan Cruyff, en partit corresponent a la jornada 3 de la Primera RFEF Footers. El filial blaugrana busca la seva primera victòria de la temporada, després d’arrencar el curs amb un empat contra l’Algeciras (1-1) i una derrota per la mínima al camp del Nàstic de Tarragona (1-0). El partit es podrà seguir en directe per Esport3 i Footers.

L’equip afronta aquest partit amb diverses baixes per lesió i algunes novetats positives. El capità Arnau Comas torna després de complir sanció en l’últim partit, mentre que Sergi Barjuan podrà comptar amb Iñaki Peña, Nico González, Alejandro Balde i Gavi, que habitualment han estat en dinàmica de primer equip fins al moment.

Tres baixes per lesió

Per contra, el tècnic blaugrana no podrà comptar amb Carevic, Ramos Mingo i Kays Ruiz. El porter montenegrí té una lesió al gluti menor dret i el central argentí té una lesió al recte femoral de la cama esquerre. Per la seva part, Ruiz es va fer una lesió al turmell dret durant la concentració amb la seva selecció i es troba pendent de proves diagnòstiques. Tots ells no estaran disponibles aquest diumenge per jugar contra el Costa Brava i se sumen a les absències de Peque i Igor Gomes.

Amb tot això, Sergi Barjuan ha confeccionat una convocatòria de 22 jugadors formada per Iñaki Peña, Arnau Tenas, Guillem, Comas, Mika Mármol, Nico, Álvaro Sanz, Rodado, L. De Vega, N. Mortimer, Matheus, NDiaye, Jandro, Z. Ghailan, Peque Polo, Aranda, Ez Abde, J. Escobar, Jutglà, Balde, Gavi i A. Casas.

Precedents recents

Les dues darreres visites del Costa Brava, aleshores UE Llagostera, a l’Estadi Johan Cruyff han suposat victòries culers, i totes dues amb gols. L’última va ser la temporada passada amb resultat de 4-2, gràcies als gols de R. Manaj, Konrad, L. De Vega i Collado. L’anterior, que va ser en la temporada 2019/20, va acabar amb un triomf ajustat per 3-2 amb gols de Monchu, Cuenca i Ilaix.

L’últim precedent entre tots dos equips és molt recent. De fet, només cal anar tres setmanes enrere, quan el Barça B va visitar el Municipal de Palamós durant la pretemporada. Aquell partit amistós va acabar amb derrota per la mínima (1-0) amb un solitari gol a pilota aturada. Ara, ja en partit oficial, els blaugranes volen sumar per primera vegada de tres en tres.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut