Gimnàstic de Tarragona – Barça B: Primer desplaçament de Lliga

Gimnàstic de Tarragona – Barça B: Primer desplaçament de Lliga

(17 hores, Esport3 i Footers) El filial blaugrana busca la primera victòria en la Primera RFEF després de l’empat de la jornada inaugural

El Barça B juga aquest diumenge, a les 17 hores, el duel de la segona jornada de la Primera RFEF Fotters al Nou Estadi de Tarragona contra el Nàstic. El conjunt de Sergi Barjuan busca la primera victòria de la temporada després de l’empat contra l’Algeciras (1-1) en la jornada inaugural. El conjunt tarragoní, per la seva banda, també va arrencar la Lliga amb un empat, en el seu cas 0-0 al camp de l’Atlético Sanluqueño.

Novetats i absències

Per al partit a Tarragona, al filial blaugrana hi haurà diversos canvis respecte de la primera jornada. El capità Arnau Comas serà baixa per sanció, després de l’expulsió en el duel contra l’Algeciras, mentre que Peque i Igor Gomes no estaran disponibles per lesió. A aquestes baixes se’ls sumen les absències per convocatòries de seleccions. Així, Sergi Barjuan no podrà comptar amb Arnau Tenas ni Kays Ruiz, a més dels juvenils Alejandro Balde, Gavi, Ilias Akhomach i Arnau Casas.

Com a punt positiu, el tècnic blaugrana podrà comptar amb Nico González, que ha estat tot l’inici de temporada amb el primer equip, i amb Iñaki Peña degut a l’aturada de la competició a la Primera Divisió. El partit també podria suposar el debut de les últimes incorporacions del Barça B: Ángel Rodado i Abde Ezzalzouli, a més de Jandro Orellana. Tots ells han entrat en la convocatòria de 21 jugadors, en la qual també hi són els juvenils Arnau Solà i Pelayo Fernández.

En l’historial d’enfrontaments entre el Barça B i el Nàstic de Tarragona el domini és blaugrana. I és que tots dos equips s’han enfrontat en 34 partits oficials, entre Segona A, Segona B i Copa d’Espanya. El balanç és de 16 victòries culers, 10 empats i vuit derrotes. L’últim enfrontament, però, és un duel amistós i molt recent. I és que tots dos equips es van trobar aquesta pretemporada (el 14 d’agost) a l’Estadi Johan Cruyff, i el partit va acabar amb empat a zero.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut