Barbacoa de cohesió de grup al Barça B

Barbacoa de cohesió de grup al Barça B

El filial blaugrana ha realitzat un dinar diferent a les instal·lacions d’entrenament a la Vall d’en Bas per seguir en la dinàmica d'activitats que serveixen per cohesionar i aconseguir un bon ambient al vestidor

L’ estada a la Vall d’en Bas que està realitzant aquesta setmana el Barça B serveix per moltes coses. Més enllà de treballar aspectes físics i tàctics en unes condicions immillorables tant a nivell d’instal·lacions com climatològiques, l’estada també té com un dels objectius principals aconseguir la cohesió del grup. En una pretemporada amb canvis en l’equip, amb noves incorporacions de jugadors i staff, el tècnic Sergi Barjuan vol assolir que hi hagi un gran ambient al vestidor, un element clau per aconseguir bons resultats i una bona formació de tots els jugadors durant la temporada.

D’aquesta manera, l’equip que s’ha exercitat aquest dimecres en sessió matinal ha fet un entrenament de recuperació després de sumar la tercera victòria consecutiva en aquesta pretemporada. Aquest cop per 1-3 davant l’Olot. Un cop finalitzat l’entrenament, els jugadors i tot l’staff tècnic han preparat una barbacoa de germanor compartint costelles, botifarres i pollastre entre d’altres. 

El tècnic del filial blaugrana ha estat un dels líders de la barbacoa, passant taula per taula dels jugadors servint la carn acabada de fer a la brasa. Barjuan vol aconseguir que l’equip sigui una família. El bon ambient ha estat la tònica de la jornada que ha finalitzat amb uns balls de les noves incorporacions, juntament amb els jugadors juvenils que estan realitzant l’estada amb el Barça B. Un fet que ha provocat els riures i un ambient distès.

L’equip descansarà aquest dimecres a la tarda i reprendrà els entrenaments aquest dijous i farà doble sessió. Una al matí i l’altra a la tarda. Divendres al matí el filial blaugrana realitzarà l’últim entrenament a la Vall d’en Bas i després de dinar posarà rumb cap a Barcelona. L’equip s’entrenarà dissabte a la Ciutat Esportiva i serà l’últim abans d’afrontar el quart partit de la pretemporada. Serà el diumenge davant el Girona al Centre d’Entrenament La Vinya de Caldes de Malavella (18.30 hores). El partit serà una bona prova de foc per veure com es troba l’equip després de quatre setmanes d’entrenament.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut