Olot - FC Barcelona B: La pretemporada, a ritme de victòria (1-3)

Olot - FC Barcelona B: La pretemporada, a ritme de victòria (1-3)

Els de Sergi Barjuan han remuntat el gol inicial olotí per començar amb bon peu l'estada a la Vall d’en Bas

A ritme de victòria. El Barça B ha assolit el tercer triomf en el tercer test de pretemporada. D'aquesta manera, els de Sergi Barjuan han guanyat el primer partit en l'estada a la Vall d’en Bas. Peque, Aranda, que ha debutat com a culer, i Escobar han revertit la diana de l'Olot (1-3).

Primera part igualada 

El tercer matx de pretemporada s'ha presentat atractiu. A Les Brides, des del principi ambdós conjunts s'han submergit en un intercanvi d'ocasions. Matheus, molt actiu, ha estat l'encarregat porpra, perquè aquesta tarda el Barça s'ha vestit amb la segona equipació, de construir les primeres aproximacions. 

Ara bé, els de Sergi Barjuan s'han topat amb el gol de Ferrón. Un 1-0 desfavorable que no ha claudicat amb els xuts barcelonistes. Perquè el Barça B ha percudit sobre la porteria de Batalla fins a trobar el premi de l'empat. Peque, després d'una maniobra fantàstica de Jutglà en l’interior de l’àrea, ha definit al fons de la xarxa. 

El porter de l'elenc olotí ha estat el principal argument de mantenir aquest 1-1 al descans. Perquè Batalla ha resolt favorablement un u contra u davant el migcampista de Sao Paulo culer. No s'han acabat aquí els focus per als porters. A la represa, Carevic ha negat una diana que ja celebrava Arranz.

Debut amb estrena anotadora per Aranda

Les ocasions han deixat pas als canvis. Unes substitucions on han destacat els noms d'Antonio Aranda i Ilias Akhomach, que després de fer els seus primers entrenaments amb el grup, han debutat amb el Barça B en aquesta pretemporada. I quina estrena de la nova incorporació barcelonista. 13 minuts ha necessitat el nou davanter culer, Aranda, per firmar el seu primer gol com a blaugrana. 

Amb més control que a la primera part, i Rafús, aturant les esporàdiques aproximacions de l'elenc de La Garrotxa, un altre dels nous fitxatges per aquest curs i que ha entrat en la segona meitat, ha engrandit la distància culer. Escobar ha robat la pilota al porter dins l’àrea i, a porta buida, ha anotat l'1-3

D'aquesta manera, el Barça B ha tancat el tercer test de pretemporada amb una nova victòria. I ja en van tres en tres partits. El pròxim repte serà el Girona (diumenge, 8 d'agost). 

FITXA DEL PARTIT 

Olot, 1
Barça B, 3

Olot: Batalla, Blázquez (Callís, min. 63), Ayala, Carles (Gerard Batalla, min. 13), Ferri (Colomer, min. 77), Eloi (Ferrés, min. 63), Èric Vilanova, Terma (Moha Abouhafs, min. 46), Ferrón (Piju, min. 63), Arranz (Pedrosa, min, 77) i Kilian Villaverde (Arnau Forés, min. 77)
Barça B: Carevic (Rafús, min. 61), Arnau Casas (Ramos Mingo, min. 46), Arnau Solà, Mika Mármol (Igor Gomes, min. 46), Casadó (Ilias, min. 61), L. De Vega (N’Diaye, min. 61), Matheus (Frank, min. 46), Jutglà (Miki Juanola, min. 46), Zaca (Maia, min. 61), Peque (Aranda, min. 61) i Peque Polo (Escobar, min. 46)

Gols: 1-0, Ferrón (min. 14); 1-1, Peque, (min. 35); 1-2, Aranda (min. 74); 1-3, Escobar (min. 83)

Àrbitre: Sergi Rimbau. Ha amonestat amb targeta groga els olotins Callís (min. 84) i Èric (min. 86) i el barcelonista Arnau Casas (min. 40)

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut