Arrenca l’estada a la Vall d’en Bas

Arrenca l’estada a la Vall d’en Bas

El Barça B de Sergi Barjuan ha completat el primer entrenament de l’stage, on s’hi estarà fins al divendres

El Barça B ha arrencat aquest diumenge l’estada a la Vall d’en Bas, que s’allargarà fins al proper divendres. El filial de Sergi Barjuan s’hi ha desplaçat al matí, i a la tarda ja ha fet el primer entrenament. Allà, a més de les instal·lacions del Royalverd Training Center, l’equip hi ha trobat un clima favorable, amb una temperatura suau.

L’expedició que s’ha desplaçat a la Vall d’en Bas està formada per 26 jugadors, sis d’ells juvenils (Rafús, Casas, Solà, Miki, Casadó i Ilias). A més, Kays Ruiz ha estat baixa d’última hora a causa d’una indisposició digestiva. El jugador blaugrana, que va rebre l’alta mèdica aquest dissabte després de superar la Covid-19, haurà d’esperar per incorporar-se a la dinàmica de l’equip en funció de la seva evolució. Per la seva banda, Antonio Aranda i Ilias Akhomach han fet el seu primer entrenament amb el grup.

Un nou amistós

Sergi Barjuan ha dirigit un primer entrenament de presa de contacte, i el dilluns centrarà el treball en la preparació del proper amistós. A les mateixes instal·lacions on s’entrena, el Barça B s’enfrontarà el dimarts a la tarda a l’UE Olot, en el que serà el tercer amistós de la pretemporada. Un nou test per anar avançant la preparació de cara a l’inici de la temporada oficial.

Per al tècnic blaugrana, l’estada a la Vall d’en Bas també té l’objectiu d’anar cohesionant el grup, ja que l’equip conviurà 24 hores durant pràcticament una setmana.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut