FC Barcelona B - FE Grama: Festival golejador en el segon amistós de la pretemporada (6-0)

El Barça B ha superat a la Fundació Esportiva Grama per 6 a 0 després d'un segon període fantàstic i ha aconseguit una nova victòria en la segona prova de la pretemporada

Segueix la posada a punt del nou Barça B de Sergi Barjuán. Després de vèncer en el primer amistós de la pretemporada a L'Escala (0-3), el Barça B també ha superat amb èxit la segona prova i ha aconseguit superar a la FE Grama per 6 a 0 a l'Estadi Johan Cruyff.

Primera part de control

En el primer temps, els jugadors de Sergi Barjuan han dominat la pilota però s'han trobat amb una FE Grama combativa que a punt ha estat d'inaugurar el marcador en el minut 17, on un córner dels de Santa Coloma ha fet tremolar el travesser que defensava Carevic. Acte seguit, una gran recuperació blaugrana ha acabat amb la pilota als peus de Jordi Escobar, que ha entrat a l'àrea i ha entregat una fantàstica passada perquè Zaca, lliure de marca, fes pujar el primer gol al marcador.

Controlant el ritme del partit, el Barça B ha comptat amb ocasions per eixamplar diferències i el propi Escobar, assistent en el primer gol, ha estat a punt de convertir el segon de la tarda. Tot i així, el marcador ja no s'ha tornat a moure i amb aquest resultat s'ha arribat al descans.

Pluja de gols

Amb molts canvis en l'onze, el Barça B ha sortit a la segona meitat disposat a sentenciar el matx. No han tardat en arribar els gols i en mitja hora de bogeria els de Sergi Barjuan han celebrat fins a cinc vegades i han deixat el partit vist per sentència.

El primer avís del segon període ha arribat només quatre minuts després del xiulet inicial. Un bon xut de Gustavo Maia ha estat refusat pel porter de la FE Grama, però Peque Polo ha estat el més llest de la classe per recollir el refús i fer el segon gol de la tarda (49'). Minuts després, Franck ha provat una rematada de cap a la sortida d'un córner i ha enviat la pilota a la xarxa de la porteria visitant (63'). Matheus ha estat el protagonista de la quarta anotació blaugrana definint amb subtilesa després d'una bona jugada col·lectiva (66').

La festa no ha acabat aquí. Minuts després, Peque Polo ha rematat de cap una gran centrada de Miki Juanola i ha completat la maneta, fent el segon en el seu compte particular (69'). L'altre Peque, Gerard Fernández, ha estat l'autor del sisè i últim gol del partit (75'). Mathus ha disparat l'atac amb una gran passada cap a un Arnau Solà que, al primer toc, ha posat una centrada perfecta perquè Peque rematés a plaer i tanqués el marcador.

Sensacions inmillorables

Dos amistosos, dues victòries, nou gols anotats i cap gol rebut. El Barça B de Sergi Barjuan ja carbura i s'enfrontará a l'Olot el proper 3 d'agost per afrontar el tercer test d'una pretemporada que va prenent forma.

FC Barcelona B, 6
FE Grama, 0

FC Barcelona B: Carevic, Igor Gomes, Arnau Casas, Ramos Mingo, M. N'Diaye, Matheus, Jutglà, L. de Vega, Jordi Escobar, Franck i Zaca. També han jugat Rafús, Miki Juanola, Casadó, Txus Alba, Aleix Garrido, Gustavo Maia, Peque Polo, Peque, Mika Mármol, Arnau Solà i Juanda
FE Grama: Guiseris, Rubi, Cabezola, Víctor, Alan, Àngel, Anto, Montalbán, Molins, Peris i Guillén

Gols: Zaca, 1-0 (min. 19); Peque Polo, 2-0 (min. 49); Franck, 3-0 (min. 63); Matheus, 4-0 (min. 66); Peque Polo, 5-0, (min. 69); Peque, 6-0 (min. 75)

Àrbitre: Carlos Calderiña Pavón