[PRÈVIA] UCAM Múrcia - Barça B: A per una plaça a  la final!

[PRÈVIA] UCAM Múrcia - Barça B: A per una plaça a la final!

[12.00 hores, Esport3 / Footters] El filial de Garcia Pimienta afronta amb seguretat la primera eliminatòria del play-off d’ascens a la Segona Divisió A contra un dels equips més sòlids de la categoria

Arriba l’hora de la veritat. El Barça B s’enfronta avui a l’UCAM Múrcia en la primera eliminatòria del play-off d’ascens a Segona Divisió A que es disputa a l’Estadi Municipal Vicente Sanz de Don Benito. O caixa o faixa. No hi ha més historia. Si el filial blaugrana guanya accedirà a la ronda final que es disputa el proper cap de setmana també a Extremadura i a la que ja es van classificar ahir la Reial Societat B, el Burgos, l’Amorebieta i l’Algeciras. Garcia Pimienta confia en el bon estat de forma dels seus jugadors –el Barça B, amb 15 punts, ha estat el millor equip dels 16 classificats per al play-off de la segona fase de la Lliga- i en la presència d’Òscar Mingueza, que baixa del primer equip per reforçar el lateral dret, per superar a un dels rivals més sòlids de la categoria que es caracteritza pel seu estil de joc rocós. 

El partit es jugarà a les 12.00 hores i es podrà veure en directe per televisió a Esport3 i Footters. Fora del territori espanyol es podrà seguir per la plataforma Barça TV+. Barça B i UCAM Múrcia no s’han enfrontat mai. La temporada passada, en el primer partit del play-off d’ascens a Segona Divisió A disputat a Màlaga, el filial blaugrana es va imposar per 3-2 al Valladolid B amb un doblet de Konrad i un altre gol de Monchu. Avui, uns 700 seguidors d’Extremadura i Andalusia acompanyaran a l’equip a Don Benito.

La llista de convocats

Garcia Pimienta té les baixes per lesió per aquest partit de Lucas de Vega i Álvaro Sanz. Ilaix Moriba i Arnau Tenas, en dinàmica de primer equip, tampoc entren en una convocatòria on tampoc hi són per decisió tècnica Gustavo Maia i Zeballos. La llista de 20 jugadors convocats la formen: Iñaki Peña, Lazar Carevic, Igor, Mingueza, Comas, Mika, Oriol Busquets, Nils Mortimer, Hiroki, Collado, Konrad, Matheus, Roger Riera, Jandro, Nico, Ramos Mingo, R. Manaj, Balde, Peque i José Marsà. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut