Álex Collado: “Vull ajudar l’equip a ascendir a la Segona A”

Álex Collado: “Vull ajudar l’equip a ascendir a la Segona A”

El capità del filial blaugrana, recentment renovat fins al 2023, afronta el Play-off d’ascens com un repte després de no poder disputar el de la temporada passada per lesió

El Barça B que ja és equip de la Primera RFEF afronta el Play-off d’ascens a la Segona A amb la màxima il·lusió i ambició. El conjunt que dirigeix Garcia Pimienta ha arribat fins aquí realitzant una gran temporada sent el filial més jove de la història. L’equip blaugrana va estar a punt d’ascendir la temporada passada, però es va quedar a les portes en la final. Uns Play-off, a més, en què el Barça B no va poder comptar amb Álex Collado que es va lesionar just abans de marxar cap a Andalusia.

Aquest cop, però, el capità del filial sí que hi serà i afronta l’eliminatòria de semifinals davant l’UCAM Múrcia amb molta il·lusió”: “Va ser un cop molt dur lesionar-me faltant dos dies per anar al Play-off la temporada passada. Lesionar-se és el pitjor del futbol i el que un jugador mai vol, i més, quan venen moments bonics i especials com són els Play-off d’ascens. Ara, però, estic centrat en el que ve ara en aquests dos partits i estic molt mentalitzat i feliç”, explica el migcampista blaugrana en una entrevista als mitjans del FC Barcelona.

Lluny de rendir-se, Collado va treballar de valent per superar la lesió i ni quan va encadenar una segona lesió durant la pretemporada el va fer decaure. Sent conscient de la responsabilitat que té dur el braçalet de capità es va centrar en la seva recuperació, i tot i que mentalment “va ser complicat”, tal com reconeix, el cert és que va tornar amb una fortalesa digna d’admirar.

Mostra d’això són els 8 gols i les 3 assistències que ha realitzat aquesta temporada des d’aquell 25 de novembre que va tornar als terrenys de joc, mig any després. Líder “dins del terreny de joc”, com li agrada reconèixer al propi Collado: “Quan ets capità tens moltes responsabilitats. Soc més de parlar al camp que a fora. A dins del terreny de joc intento ajudar als meus companys i ser el líder de l’equip. Estic molt feliç, molt còmode i sobretot, pel treball i els resultats que està aconseguint aquest equip”.  I afegeix: “Estem a un pas d’aconseguir el nostre objectiu que és ascendir a la Segona A. Estic orgullós de com ha entrenat tota aquesta setmana que és de les més importants”.

“Tot el grup estem units i estem disposats a competir. Tenim com a objectiu millorar diàriament, entrenar fort i estar preparats per donar el salt al primer equip”, reconeix un Collado que, tot i la seva joventut, ja ha viscut grans cites amb el planter del Barça, com ara la Youth League guanyada el 2018, precisament, amb Garcia Pimienta també a la banqueta.

“Porto quatre temporades amb l’Àlex Collado i hem d’aconseguir que acabi al primer equip. La renovació del contracte així ho diu, que tindrà aquesta opció i tinc la sensació que si hagués vingut el curs passat a Marbella, si no s’hagués lesionat, igual hauríem pujat”, reconeix Pimienta, que a més, ha revelat que “l’Àlex té un repte i li agradaria fer-ho amb victòria en aquest Play-off”. “Hem de tenir en compte que amb un jugador no guanyarem res, però tenint un jugador diferencial com ell, que a més és el capità, tenim un puntet a favor”, sentencia el tècnic del filial.

"Jo vull triomfar al Barça. Sempre he volgut estar aquí i em sentor orgullós i agraït per la confiança que m’ha donat el Club"

Álex Collado (capità del Barça B)

Collado que va arribar a La Masia amb 10 anys té molt clar quin és el seu objectiu: “Jo vull triomfar al Barça. Sempre he volgut estar aquí i em sentor orgullós i agraït per la confiança que m’ha donat el Club.

Porto 11 anys aquí i he anat etapa per etapa sabent el que vols, com formar-te, com créixer, i tinc clar que el que vull fer és seguir evolucionant aquí, i quedar-me al Barça per molt temps”, sentencia un Collado que cada cop que parla del Barça li brillen els ulls: “És molt bonic escoltar les paraules del míster. Cada etapa que he anat superant tenia la il·lusió de poder arribar al Camp Nou”, argumenta el migcampista blaugrana, tot i que té clar quin és l’objectiu abans de fer el salt al primer equip: “El repte ara és centrar-me amb el Barça B i vull ajudar l’equip a ascendir a la Segona A”. El ‘10’ del filial blaugrana somriu. I si somriu el capità, somriu l’equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut