L’UCAM Múrcia, rival del Barça B a les semifinals del Play-off

L’UCAM Múrcia, rival del Barça B a les semifinals del Play-off

El filial blaugrana disputarà l’eliminatòria el diumenge 16 de maig a l’Estadi Municipal Vicente Sanz de Don Benito

EL Barça B ja coneix el rival a les semifinals del Play-off d’ascens a la Segona Divisió A. Serà l’UCAm Múrcia. Així ho ha deparat els sorteig que s’ha realitzat aquest dilluns al migdia a Mérida. El partit es disputarà a l’Estadi Municipal Vicente Sanz de Don Benito el diumenge 16 de maig a les 12.00 hores.

El conjunt dirigit per Garcia Pimienta ha arribat als Play-off després de fer una brillant temporada i una segona fase d’ascens espectacular amb cinc victòries en els sis partits que l’han fet quedar segon de grup amb 49 punts.

Com funcionaran els Play-off?

Per ascendir a la Segona A s’hauran de superar dos partits. Primer, les semifinals i després la final que es disputaran el cap de setmana del 22-23 de maig, també a Extremadura. En total, hi ha 16 equips classificats, passaran vuit a la final, i els quatre equips guanyadors seran els que ascendiran a la Segona Divisió A. 

El rival

L’UCAM Múrcia s’ha classificat per als Play-off d’ascens també com a segon classificat en el grup 4 de la Segona Divisió B. Ho ha fet després d’aconseguir 43 punts en 24 partits i en els quals ha marcat 31 gols i n’ha rebut 23. En total, l’equip murcià ha sumat 12 victòries, 7 empats i 5 derrotes en tota la temporada. Per davant el conjunt que dirigeix José Maria Salmerón ha quedat el Linares, mentre que l’Algeciras ha estat el tercer classificat.

El partit tindrà un conegut especial per al filial blaugrana. I és que a les files de l’UCAM Múrcia hi juga des d’aquesta temporada Xemi Fernández, qui va defensar la samarreta del Barça B durant les temporada 2015/16 i 2016/17 i va viure l’ascens de l’equip blaugrana a la Segona A.

Totes les eliminatòries

Burgos – Calahorra 

Real Sociedad B – Andorra

Linares – Amorebieta

Badajoz –  Zamora

Ibiza – Real Madrid Castilla

San Sebastian de los Reyes - Algeciras

UCAM Murcia – FC BARCELONA B

Athletic Club B – Celta de Vigo B

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut