Vila-real B - Barça B: Segona posició assegurada (3-4)

Vila-real B - Barça B: Segona posició assegurada (3-4)

Els de Garcia Pimienta s’han endut el triomf amb gols de Matheus (x2), Oriol Busquets i Rei Manaj

El Barça B acaba aquesta segona fase de Segona B en segona posició. Una plaça assolida després de derrotar el Vila-real B, a domicili, en un partit plàcid i pràcticament sense res en joc. Però, tot i que els de Garcia Pimienta ja tenien assegurada la classificació per al play-off d’ascens a Segona A, que es jugarà el proper cap de setmana a Extremadura, els blaugrana han fet un bon partit i s’han endut els tres punts. Els gols de Matheus (x2), Oriol Busquets i Rei Manaj permeten, doncs, esperar un tercer classificat o un altre segon en el sorteig que es durà a terme aquest dilluns, a Mèrida.

Control des de l’inici    

La victòria que ha permès assegurar-se aquesta segona posició pràcticament s’ha tancat en el primer temps, amb el 0-3 que ha marcat el pas pels vestidors. Uns minuts en què el Barça B ha estat còmode, amb un gran Konrad, i que ha pogut transformar el seu domini en gols.

El primer, obra de Matheus després d’un penal comès sobre Peque (0-1, min 21), ha obert la llauna. De nou Matheus, després d’una gran passada en profunditat d’Oriol Busquets, ha rematat de meravella l’esfèrica per fer el 0-2 (min 28), però ha estat un xut amb l’exterior del mateix Oriol Busquets el què ha tancat el marcador abans del descans (0-3, min 45). 

A la represa, el ritme ha baixat i, sense fer massa soroll, un golàs de Millán ha retallat les diferències (1-3, min 51). Però, tot i la tímida reacció dels groguets, el Barça B ha vist com Rei Manaj, amb un bon gol després d’una passada de Konrad, ha fet l’1-4 (min 67).

El gol en pròpia de Balde després d’una acció de Millán (2-4, min 81) ha posat emoció en el tram final, més encara la diana de Jack ja al minut 90 (3-4, min 90). Però aquestes dues accions només han servit per maquillar el marcador perquè, finalment, el Barça B ha marxat de la Ciutat Esportiva del Vila-real amb tres punts i la segona posició sota el braç. 

LA FITXA

VILA-REAL B, 3

BARÇA B, 4

Vila-real B: Iker, Tasende, Dela, Lozano, Andrei, Millán (Agüero, min 81), Vadik, Collado (Ahn, min 62), Carlo (Beitia, min 62), Arana (Pacheco, min 62) i Haissem (Jack, min 81).

Barça B: Iñaki Peña, José Marsà (Roger Riera, min 46), Comas (Igor, min 68), Ramos Mingo, Balde, Jandro, Oriol Busquets (Collado, min 46), Matheus, Konrad, Hiroki (Rei Manaj, min 46) i Peque (Gustavo Maia, min 76).

Gols: 0-1, Matheus, de penal (min 21). 0-2, Matheus (min 28). 0-3, Oriol Busquets (min 45). 1-3, Millán (min 51). 1-4, Rei Manaj (min 67). 2-4, Balde, en pròpia porteria (min 81). 3-4, Jack (min 90)

Àrbitre: Gonzalo Sánchez. Groga per als locals Iker, Dela, Andrei i Agüero, i per als visitants Arnau Comas, Roger Riera i Collado.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut