Konrad:

Konrad: "Estic molt feliç i em trobo en un bon moment"

El davanter blaugrana analitza l'actualitat en una entrevista a diversos mitjans dels Estats Units

Konrad de la Fuente ha atès diversos mitjans dels Estats Units per repassar l'actualitat blaugrana en una temporada atípica i en la qual el jove jugador alterna el Barça B amb el primer equip. Actualment es troba centrat en el filial blaugrana, amb qui disputarà la fase d'ascens a Segona Divisió A després del bon curs dels homes de Garcia Pimienta. A continuació repassem les declaracions més destacades del jove blaugrana.

Les sensacions personals

"M'he centrat en ajudar l'equip i he entrenat amb el primer equip cada setmana per tal d'estar a punt quan l'entrenador ho considerés necessari. En cas contrari he jugat amb el Barça donant-ho tot per tal de seguir millorant".

"A l'inici de temporada no vaig tenir tants minuts en cap dels dos equips i potser em va costar més agafar el ritme de joc, però ara estic jugant regularment i em trobo en un bon moment".

"Crec que aquesta temporada he millorat el moviment sense pilota. Intento analitzar els partits per millorar".

mini_Entrenament23042021_pic_2021-04-23entreno01

El Barça

"Sempre he sabut que la Masia era la millor escola de formació del món i era un somni jugar aquí. Quan vaig poder venir i vaig adonar-me de l'estil de joc em vaig adaptar i estic molt feliç".

"És increïble estar amb el primer equip i entrenar amb ells perquè aprenc dels millors jugadors del món i, sobretot, de Messi. És un dels meus ídols i és un autèntic plaer aprendre d'ell i la resta de jugadors. Estic molt agraït perquè m'han ajudat molt". 

La selecció

"Hi ha molt bons jugadors que estan sortint ara als Estats Units, a banda d'alguns que estan a Europa, i això està molt bé. Com més competència, més millora un, per tant estic a punt per aquest repte".

Konrad

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut