L’Estadi Johan Cruyff, un fortí per al Barça B

L’Estadi Johan Cruyff, un fortí per al Barça B

Els 32 punts de 39 possibles que ha sumat el filial blaugrana a casa han estat clau per a la classificació per al Play-off d’ascens a la Segona A

El Barça B i l’Estadi Johan Cruyff formen un còctel molt difícil de superar. I és que el filial blaugrana ha estat gairebé invencible a casa. Dels 13 partits disputats aquesta temporada el conjunt dirigit per Garcia Pimienta ha aconseguit 10 victòries, dos empats i tan sols una derrota. O el que és el mateix: 32 punts de 39 possibles que signifiquen el 82% dels punts.  Només set punts s’han escapat del Johan Cruyff. Unes dades que demostren que el Barça B es fa fort a casa. 

En total, el filial blaugrana ha sumat 46 punts, 32 a casa i 14 a domicili, i per tant, les victòries com a local han estat claus per a la classificació per a la Primera RFEF, i després, pels Play-off d’ascens a la Segona Divisió A. 

A més, les victòries han anat acompanyades de grans resultats. Destaquen les victòries davant l’Hospitalet (6-0), el Badalona (4-0), la remuntada davant el Llagostera (4-2) o les tres victòries vitals en aquesta segona fase d’ascens davant l’Alcoià (2-1), el Vila-real B (2-1) i l’Eivissa (2-1). En total, el Barça B ha marcat aquest curs 28 gols a l’Estadi Johan Cruyff i n’ha rebut 10. 

Dos anys de fortí

Però l’idil·li del Barça B amb el Johan Cruyff no només ha estat aquesta temporada. Si no que des de la seva inauguració el Barça B ha aconseguit que fos un fortí des del primer dia. I és que el curs passat, els bons resultats aconseguits a casa també van ser claus per a la classificació per als Play-off d’ascens a la Segona A. Abans de l’aturada per la pandèmia, el Barça B va sumar 32 punts de 45 possibles. O el que és el mateix: 9 victòries, 5 empats i tan sols una derrota en els 15 partits que hi va disputar. 

Si mirem el còmput global de les dues temporades el Barça B ha disputat en dos anys 28 partits, dels quals n’ha guanyat 19, n’ha empat 7 i només n’ha perdut dos. Ha marcat 57 gols i n’ha rebut 25. Unes xifres que signifiquen que el Barça B suma el 76,2% dels punts del Johan Cruyff. 64 punts de 84 possibles ha sumat el Barça B en aquests dos anys. Les xifres parlen per si soles. El Johan Cruyff és un fortí per al filial blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut