[PRÈVIA] Barça B - Eivissa: Primer match ball per entrar al play off

[PRÈVIA] Barça B - Eivissa: Primer match ball per entrar al play off

[18.30 hores, Barça TV / Esport3 / Barça TV+] El filial de Garcia Pimienta, segon classificat, certificarà el seu accés a la fase d’ascens a Segona Divisió A si guanya aquesta tarda al líder a l’Estadi Johan Cruyff

L’Estadi Johan Cruyff viurà aquesta tarda un partit espectacular. Un duel ple d’emocions que determinarà el futur del Barça B aquesta temporada. I és que el filial de Garcia Pimienta, segon classificat, pot certificar la seva classificació per al play off d’ascens a Segona Divisió A si guanya a l’Eivissa. Els blaugranes també poden assegurar-se la classificació en cas d’empat si el Nàstic perd amb l’Alcoià al Nou Estadi de Tarragona o l’Andorra empata o perd amb el Vila-real B a casa. El Barça té, per tant, el primer match ball a les seves mans per assegurar el segon gran objectiu de la temporada després d’haver assolit de manera brillant la seva classificació per a la Primera RFEF.

El partit es jugarà a les 18.30 hores, amb 1.000 espectadors, i es podrà veure en directe per televisió a Barça TV i Esport3 i per tot el món a la plataforma Barça TV+. Garcia Pimienta, que avui arriba als 100 partits com entrenador del Barça B, recupera per aquest partit a Collado i Zeballos després de superar les seves respectives lesions. Gustavo Maia, tot i ser alta mèdica ahir, no entra en la convocatòria. Al partit de la primera volta, disputat a Can Mises, el Barça B va perdre per 2-1, amb gols de Rei Manaj, en pròpia porta, i Castel, en dos jugades a la sortida d’un córner. La pilota aturada va sentenciar al filial en un partit on Peque va fer un autèntic golàs a la primera part. L’Eivissa, en aquesta segona fase, ha perdut lluny de casa a Andorra (1-0) i ha guanyat a Tarragona (0-1). L’equip balear arriba a l’Estadi Johan Cruyff amb la baixa del seu jugador Manu Molina, a qui aquesta setmana se li ha detectat un tumor testicular.

La llista de convocats

Garcia Pimienta té les baixes per lesió per aquest partit de Lucas de Vega i Álvaro Sanz. Arnau Tenas, Ilaix Moriba i Mingueza, en dinàmica de primer equip, tampoc entren en la convocatòria. La llista de 20 jugadors convocats la formen: Carevic, Iñaki Peña, Igor, Comas, Mika, Oriol Busquets, Nils Mortimer, Hiroki, Collado, Konrad, Matheus, Roger Riera, Jandro, Zeballos, Nico, Ramos Mingo, Rey Manaj, Balde, Peque i el jugador del Juvenil José Marsà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut