Barça B-Vila-real B: Victòria important i molt treballada (3-2)

Els de Garcia Pimienta completen un bon partit i se situen segons en zona de play-off d’ascens a Segona A

Triomf important per seguir sumant. El Barça B s’ha imposat al Vila-real B (3-2) en un partit dominat pel filial culer. Abans de l’inici del partit s’ha guardat un minut de silenci en memòria de Josep Mussons, qui va ser directiu del FC Barcelona (1978-2000) i un dels pares de la Masia i sempre va tenir una vinculació molt estreta amb el futbol base.

Konrad avança el Barça B

Els primers minuts del matx han estat de domini altern entre els dos conjunts. Fins que Konrad ha aprofitat una acció dins l’àrea i aprofitant una recuperació de Collado per avançar els de Garcia Pimienta (1-0, min 15).

El Vila-real B ha respos amb un xut de Cabrera, però Carevic ha evitat el gol visitant. Els darrers compassos de la primera meitat no han tingut arribades clares per cap dels dos conjunts.

Festival golejador

Collado ha situat el 2-0 amb un gran xut de falta directa als 57 minuts de joc. Però els gols no s’han acabat aquí, ja que el Vila-real ha retallat diferències ràpidament en el marcador mitjançant Arana. El Barça B ha buscat ampliar el marcador i ho ha aconseguit des del punt de penal. Una pena màxima que ha transformat Rei Manaj després de la falta comesa dins l’àrea sobre Peque.

Amb el 3-1 el Vila-real B no ha renunciat a l’atac i ha aconseguit tornar a marcar al minut 73 (3-2). Tot i el resultat obert el resultat ja no s’ha mogut i el Barça B suma un important triomf que situa als de Garcia Pimienta en segona posició, en llocs de play-off d’ascens a Segona Divisió A.

Fitxa del partit:

Barça B, 3
Vila-real B, 2

Barça B: Carevic, Comas, Roger Riera, Balde (Mika, min 82), Collado, Konrad (Oriol Busquets, min 93), Matheus (Jandro, min 70), Nico, Peque, José Marsà (Hiroki, min 82) i Rei Manaj (Igor, min 82).

Vila-real B: Jörgensen, Lanchi, De la Fuente, Copete, Tase, Ahn, Ros, Pacheco, Agüero, Harper i Arana.

Gols: 1-0, Konrad (min 15); 2-0, Collado (min 57); 2-1, Arana (min 58); 3-1, Rei Manaj (min 67); 3-2, Millán (min 73);

Àrbitre: Martínez Montalbán. Ha amonestat amb targeta groga el blaugrana Comas, Collado, Konrad i Matheus i els jugadors del Vila-real B Ros i De la Fuente.