[PRÈVIA] Barça B – Vila-real B: Prova de foc davant d’un rival molt perillós

[PRÈVIA] Barça B – Vila-real B: Prova de foc davant d’un rival molt perillós

[19.00 hores, Barça TV / Esport3 / Barça TV+] El filial de Garcia Pimienta, tercer classificat, rep la perillosa visita del primer equip que va ser capaç de guanyar la temporada passada a l’Estadi Johan Cruyff

El Barça B rep avui la visita d’un dels rivals més perillosos de la Segona Divisió B. Caldrà estar molt atents per superar a un Vila-real B que aposta pel bon futbol i que, a més, arriba ferit després de la seva inesperada derrota a casa contra l’Andorra (1-3). El filial blaugrana, per la seva part, afronta el partit com una bona oportunitat per recuperar-se de la derrota a Eivissa (2-1) i seguir mantenint intactes les opcions de classificar-se per al play-off d’ascens a Segona Divisió A. Els nois de Garcia Pimienta són tercers abans de disputar-se aquesta tercera jornada de la segona fase, empatats a un coeficient d’1,68 amb el Nàstic i l’Andorra, mentre que el Vila-real B és sisè amb un coeficient d’1,45 en un grup que lidera l’Eivissa molt destacat amb un 2,15. Els tres primers classificats d’aquesta segona fase jugaran el play-off.

El partit es jugarà a les 19.00 hores, amb 1.000 persones de públic que han exhaurit les entrades durant la setmana, i es podrà veure per televisió a Barça TV i Esport3 i per tot el món a la plataforma Barça TV+. Garcia Pimienta recupera per aquest partit a Oriol Busquets després de superar la seva lesió muscular. El Vila-real B, primer equip que va ser capaç de guanyar la passada temporada a l’Estadi Johan Cruyff (2-3), va finalitzar la primera fase de la Lliga en tercera posició del Grup 3B després de sumar  7 victòries, 7 empats i només 4 derrotes. En aquesta primera fase, han empatat a la primera jornada al camp del Nàstic (2-2) i van perdre a casa la passada jornada contra l’Andorra (1-3).

La llista de convocats

Garcia Pimienta té les baixes per lesió per aquest partit de Nils Mortimer, Lucas de Vega, Álvaro Sanz i Gustavo Maia. Iñaki Peña, Ilaix Moriba i Mingueza, en dinàmica de primer equip, tampoc entren en la convocatòria. La llista de 20 jugadors convocats la formen: Carevic, Arnau Tenas, Igor, Comas, Mika, Oriol Busquets, Hiroki, Collado, Konrad, Matheus, Roger Riera, Jandro, Zeballos, Nico, Ramos Mingo, Rey Manaj, Balde, Peque i els jugadors del Juvenil José Marsà i Gavi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut