Eivissa - Barça B: Esforç sense premi (2-1)

Els culers cauen a Can Misses davant el líder amb un gol al 82, en un partit on el gran esforç blaugrana no ha servit per evitar una cruel derrota

Derrota del Barça B a Can Misses davant l'Eivissa (2-1) en un partit molt disputat fins al final. Els culers s'han sobreposat a la perfecció al gol en pròpia inicial de Rey Manaj amb una diana de Peque, però els locals, amb un gol al 82, s'han acabat emportant els tres punts.

Inici disputat

El matx ha iniciat de manera frenètica, i en la primera mitja hora, els dos equips ja havien vist porteria. Després d'uns primers minuts de molta igualtat sobre la gespa, l'Eivissa s'ha avançat als 18 minuts amb un gol en pròpia porteria de Rey Manaj després d'un llançament de córner (1-0).

Tot i així, la reacció blaugrana ha estat gairebé immediata, i ràpidament ha transformat el domini de la possessió amb l'empat: recuperació de Konrad en atac i Peque, amb una gran definició a l'escaire, ha igualat el matx (1-1, minut 32). Amb el gol, el Barça B ha continuat dominant, però sense ocasions clares de gol i el resultat ja no s'ha mogut fins al descans.

Cruel desenllaç

Ja a la segona part, els locals a poc a poc han començat a créixer en atac, però s'han trobat amb una bona defensa blaugrana. Tot i així, de nou a pilota aturada, l'Eivissa ha acabat trobant el gol. Pilota que queda dins l'àrea després de la sortida d'un córner i Castel anota davant Arnau Tenas el 2-1 (minut 82). Collado ha tingut l'última per aconseguir l'empat al darrer sospir, però la seva volea ha marxat per damunt el travesser.

Finalment, derrota del Barça B tot i l'esforç davant el líder i trenca així la gran ratxa de resultats, on acumulava vuit jornades seguides sense perdre.

Eivissa, 2
Barça B, 1

Eivissa: Germán, Fran Grima, Goldar, Rubén, Morillas, Kike López (Ilyas, min. 80), Pardi, Sibo (Davo, min. 65), Javi Lara (Javi Vázquez, min. 89), Castel, Rodado (Ekain, min. 65).
Barça B: Arnau Tenas, José Marsà, Roger Riera, Comas, Mika, Nico, Matheus (Orellana, min. 61), Collado, Konrad, Peque (Balde, min. 75), Rey Manaj.
Gols: 1-0, Rey Manaj (min. 18, p.p.); 1-1, Peque (min. 32); 2-1, Castel (min. 82).
Àrbitre: Quintero González. Groga a Sibo per part local i Roger Riera, Rey Manaj, Mika Mármol per part visitant.