[PRÈVIA] Eivissa - Barça B: El gran desafiament

[PRÈVIA] Eivissa - Barça B: El gran desafiament

[17.30 hores, Barça TV / Esport3 / Barça TV+] El filial de Garcia Pimienta, segon classificat, visita el camp d’un líder que només ha encaixat dos gols en el seu estadi de Can Misses on ha sumat el 81,5% dels punts

El Barça B afronta avui el gran desafiament. L’equip de Garcia Pimienta, segon classificat després de la victòria davant de l’Alcoià (2-1), visita el camp d’un líder sòlid, l’Eivissa, que només ha encaixat dos gols en el seu estadi de Can Misses on ha sumat el 81,5% dels punts. El partit es presenta espectacular tot i la derrota de l’Eivissa a la primera jornada de la segona fase disputada al camp de l’Andorra (1-0). El Barça B suma vuit jornades sense perdre, després de sumar 5 victòries i tres empats, mentre que l’Eivissa no encaixa dos gols en contra des de l’1 de març quan va perdre per 2-1 al camp del DUX Internacional de Madrid en partit de la temporada 2019/20. 

El partit es jugarà a les 17.30 hores, amb 400 persones de públic, i es podrà veure per televisió a Barça TV i Esport3 i per tot el món a la plataforma Barça TV+. Garcia Pimienta recupera per aquest partit a Jandro i al juvenil Gavi, després de superar les seves respectives lesions, davant d’un rival que aquesta temporada ha estat capaç d’eliminar al Celta a la segona eliminatòria de la Copa del Rei per un contundent 5-2 i que a la primera fase va quedar campió del Grup 3B després de sumar 12 victòries, 4 empats i només dues derrotes al camp de l’Hèrcules (1-0) i a casa contra l’Alcoià (0-1).

La llista de convocats

Garcia Pimienta té les baixes per lesió per aquest partit de Nils Mortimer, Lucas de Vega, Álvaro Sanz, Gustavo Maia i Oriol Busquets. Iñaki Peña, Ilaix Moriba i Mingueza, en dinàmica de primer equip, tampoc entren en una convocatòria a la que s’ha sumat aquest matí Arnau Tenas procedent de Madird després d’estar ahir present al clàsic. La llista de 20 jugadors convocats la formen: Carevic, Arnau Tenas, Coke Carrillo, Igor, Comas, Mika, Hiroki, Collado, Konrad, Matheus, Roger Riera, Jandro, Zeballos, Nico, Ramos Mingo, Rey Manaj, Balde, Peque i els jugadors del Juvenil José Marsà i Gavi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut