[PRÈVIA] Barça B - Llagostera: Molt més que tres punts en joc

[PRÈVIA] Barça B - Llagostera: Molt més que tres punts en joc

[17.00 hores, Barça TV / Esport3] El filial de Garcia Pimienta, tercer classificat, rep aquesta tarda la visita d’un rival en alça amb la necessitat de sumar punts per mantenir-se en zona de promoció d’ascens

A caixa o faixa. Si hi ha un partit que pot marcar l’esdevenir del Barça B en aquesta lliga no es un altre que el que disputa aquesta tarda a l’Estadi Johan Cruyff contra el Llagostera. El filial de Garcia Pimienta, tercer classificat, es juga avui molt més que els tres punts. El Barça B és tercer, després de les dues victòries consecutives contra l’Hospitalet (6-0) i el Lleida (0-1), i necessita la victòria per mantenir-se en la zona de promoció d’ascens que assegura, a més, la classificació per a la nova categoria, Primera RFEF, que neix la propera temporada. L’objectiu no serà fàcil tot i recuperar als lesionats Jandro i Oriol Busquets per aquest partit. El Llagostera, cinquè classificat, arriba en alça a l’Estadi Johan Cruyff després d’encadenar cinc partits sense perdre.

El partit es jugarà a les 17.00 hores, a porta tancada, i es podrà veure per televisió a Barça TV i Esport3. El darrer precedent entre tots dos equips a l’Estadi Johan Cruyff va ser la temporada passada i el Barça B es va imposar per 3-2, amb gols de Monchu, Jorge Cuenca i Ilaix Moriba, en el darrer partit que es va disputar amb públic abans de l’aturada per la crisi sanitària de la COVID-19. Al partit de la primera volta, el filial blaugrana va perdre per 1-0 després de fallar un penal als darrers minuts.

La llista de convocats

Garcia Pimienta té les baixes per lesió per aquest partit d’Igor, Hiroki Abe i Nils Mortimer. Iñaki Peña, Mingueza i Ilaix Moriba, en dinàmica de primer equip, tampoc entren en la convocatòria. La llista de 20 jugadors convocats la formen: Carevic, Arnau Tenas, Comas, Mika, Oriol Busquets, Lucas de Vega, Collado, Konrad, Matheus, Roger Riera, Jandro, Gustavo Maia, Álvaro Sanz, Zeballos, Nico, Ramos Mingo, R. Manaj, Balde, Peque i el jugador del Juvenil A Gavi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut