Les quatre finals del Barça B

Les quatre finals del Barça B

La victòria del filial blaugrana davant el Lleida va ser clau per mantenir les aspiracions intactes en assolir l’ascens a la RFEF i accedir a la promoció d’ascens a la Segona A

La victòria del Barça B a Lleida va ser vital de cara a mantenir les aspiracions intactes en assolir l’ascens a la RFEF. El filial blaugrana va superar el conjunt lleidatà per 0-1 en un partit treballadíssim davant un rival molt complicat. El conjunt dirigit per Garcia Pimienta va portar el pes del partit i hauria pogut sentenciar el duel en múltiples ocasions, però la victòria no es va escapar. I és que el Barça B està fent una temporada espectacular, tenint en compte la joventut de l’equip, amb una mitjana de 19,8 anys. Jugadors com Mika, Balde, Comas, Nico, Konrad, Álvaro Sanz i Lucas de Vega van estar a un nivell altíssim, tot i la seva joventut. I tot acompanyat del capità Àlex Collado, que va exercir de líder en un escenari difícil com és el Camp d’Esports de Lleida. El ‘10’ blaugrana gairebé posa la cirereta a la seva actuació amb un golàs a l’escaire, però el seu xut, posterior a una recuperació de pilota a la frontal, va picar a la creueta. 

Amb aquest triomf, el Barça B se situa tercer classificat del grup III de la Segona Divisió B en zona d’ascens a la Primera RFEF – competició que es crearà l’any vinent – i en promoció d’ascens a la Segona Divisió A amb 26 punts, tres menys que l’Andorra que ha disputat un partit més, i que el Nàstic que és el líder amb 29 punts. 

Calendari emocionant

El triomf d’aquest diumenge, doncs, va ser vital per seguir a la tercera plaça quan només queden quatre jornades per a la finalització de la primera fase. L’objectiu principal del filial blaugrana és ascendir a la Primera RFEF i, el segon, intentar disputar els Play-off d’ascens a la Segona A. Per això, tot i anar tercers, el conjunt de Garcia Pimienta afrontarà quatre partits claus en aquest mes de març, davant rivals directes. Primer, rebrà el Llagostera el proper diumenge a l’Estadi Johan Cruyff (17 hores, Barça TV) que se situa cinquè amb 23 punts, seguidament, visitarà l’Espanyol B, que actualment és setè amb 20 punts, rebrà després al Johan Cruyff el Cornellà, que actualment és vuitè amb 19 punts, i tancarà la primera fase visitant el Badalona, que és quart amb 24 punts.

3200x2000-BARCA_B-calendari

Quatre finals en què el Barça B té ficada entre cella i cella quedar entre els tres primers per aconseguir l’ascens a la Primera RFEF i intentar classificar-se en la segona fase als Play-off d’ascens a la Segona A. El Barça B vol evitar de totes les maneres quedar entre el 4rt i el 7è classificat, que disputaran una segona fase per intentar accedir a la Primera RFEF, però que ja no dona cap opció d’intentar pujar a la Segona A. Queden 4 partits, que de ben segur seran quatre finals. L’emoció està servida. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut