Lleida - Barça B: Gran victòria de prestigi (0-1)

Lleida - Barça B: Gran victòria de prestigi (0-1)

Triomf treballadíssim que situa als culers tercers a la classificació gràcies a un gol de Mika

Gran victòria blaugrana al Camp d’Esports. Els culers han superat al Lleida (0-1) gràcies a un gol de Mika en un partit treballadíssim per part de tot l'equip i davant d'un rival que ha jugat al límit. Amb aquest nou triomf, els de Garcia Pimienta es situen tercers a la classificació i continuen en la bona dinàmica.

Mika obre la llauna

El Lleida ha iniciat el matx amb dues arribades de Cano i Abel, però Carevic ha estat molt segur sota pals per mantenir l'empat a zero. A poc a poc, els culers han passat a dominar el joc i les primeres ocasions han començat a aparèixer, amb un xut de Matheus que no ha trobat porteria. Però ha estat Mika qui, als 25 minuts de joc, ha inaugurat el marcador: ell defensa blaugrana ha aprofitat una pilota perduda dintre de l’àrea després del llançament d’un córner per situar el 0-1 (min. 25). 

Amb el gol, els culers ho han seguit intentant i a punt ha estat de marcar Collado (min. 33) i ja a les acaballes del primer temps, Rei Manaj també ha tingut el gol (min. 42), però sense fortuna en la definició.

Saben patir

Ja a la segona meitat, de nou Rei Manaj l'ha tingut amb una rematada de cap (min. 55), però el davanter culer no ha trobat el gol. També Collado, amb un gran xut (min. 61) a punt ha estat d'entrar per l'escaire. La part negativa ha estat la lesió d'Álvaro Sanz, que ha hagut de ser substituït després d'una dura entrada. El conjunt local ha jugat al límit i amb molta duresa durant tot el matx.

Els locals han buscat el gol de l'empat, però s'han trobat amb una gran defensa barcelonista, molt ben situada i que ha sabut patir durant els darrers minuts. A més, De Vega a punt ha estat de marcar el segon al temps afegir, però finalment, victòria culer per 0-1. Un triomf molt important i molt treballat per part del conjunt de García Pimienta, que continua en una gran dinàmica.

Fitxa tècnica

Lleida, 0
Barça B, 1

Lleida: Pau Torres, José Ruiz, Simic, Fall, Marc (Chavero, min. 65), Raúl (Álvaro González, min. 65), Cano, Abel, Yasser, Quim (Crespo, min. 65) Aruajo, Abraham.
Barça B: Carevic, Comas, Mika, L. De Vega, Collado, Konrad (Ramos Mingo, min. 89), Matheus, Álvaro Sanz (Roger Riera, min. 67), Nico, R. Manaj (Zeballos, min. 80), Balde.
Gols: 0-1, Mika (min. 25)
Àrbitre: Muñoz Piedra. Groga a  Quim Araujo, Abraham, Abel i Yasser per part local i Rei Manaj, Matheus, Zeballos, Nico per part visitant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut