[PRÈVIA] Lleida - Barça B: Duel d’alta volada

[PRÈVIA] Lleida - Barça B: Duel d’alta volada

[18.00 hores, Barça TV / Esport3 / BarçaTV+] El filial de Garcia Pimienta, quart classificat, visita aquesta tarda el difícil escenari del Camp d’Esports de Lleida amb la necessitat de sumar punts per mantenir-se en zona de promoció d’ascens

El Camp d’Esports viurà avui un duel d’alta volada. El Barça B, quart classificat, visita al Lleida, sisè classificat després dels quatre partits de la jornada disputats ahir, amb la necessitat de seguir sumant per mantenir-se a la zona de promoció d’ascens. El partit es presenta espectacular. El Barça B arriba anímicament reforçat després de la seva golejada per 6-0 davant de L’Hospitalet, mentre que el Lleida també es troba en un moment dolç després de superar per 0-1 al Cornellà. Garcia Pimienta recupera per aquest partit a Ramos Mingo, després de superar la lesió del recte femoral de la cuixa esquerra que es va fer el passat mes de desembre. Roger Riera, per la seva part, entra a la convocatòria després de ser operat el passat 19 de febrer d’una fractura del malar dret i dels ossos propis del nas.

El partit es jugarà a les 18.00 hores, a porta tancada, i es podrà veure per televisió a Barça TV i Esport3  i per tot el món per la plataforma Barça TV+. Els dos darrers precedents del Barça B al Camp d’Esports s’han saldat amb resultats positius: victòria, per 1-2, a la temporada 2018/19 i empat, 1-1, la passada temporada, amb gol d’Hiroki Abe. Al partit de la primera volta disputat a l’Estadi Johan Cruyff, el filial blaugrana es va imposar per 2-1, amb gols de Nils Mortimer i Konrad.

La llista de convocats

Garcia Pimienta té les baixes per lesió per aquest partit d’Igor, Hiroki Abe, Oriol Busquets, Jandro i Nils Mortimer. Iñaki Peña, Mingueza i Ilaix Moriba, en dinàmica de primer equip, tampoc entren en la convocatòria. La llista de 20 jugadors convocats la formen: Carevic, Arnau Tenas, Comas, Mika, Lucas de Vega, Collado, Konrad, Matheus, Roger Riera, Gustavo Maia, Álvaro Sanz, Zeballos, Nico, Ramos Mingo, R. Manaj, Balde, Peque i els jugadors del Juvenil A José Marsà, Gavi i Àngel.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut