Barça B - Olot: Victòria d’ofici (2-1)

Barça B - Olot: Victòria d’ofici (2-1)

Els de Garcia Pimienta pateixen a l'Estadi Johan Cruyff però sumen els tres punts amb gols de Jandro i Pedro en pròpia porteria

Victòria molt important del Barça B a l’Estadi Johan Cruyff. Tant pel que suposa per a la classificació, que permet als blaugrana seguir en la part alta, com per com ha arribat el triomf. Perquè l’Olot no ho ha posat fàcil i ha fet suar de valent els blaugrana, però el filial ha aguantat bé (2-1) i, finalment, un gol de Jandro i un altre de Pedro en pròpia porteria s’han transformat en els tres punts. I ja en van 19, que situa el Barça B en la tercera posició de la classificació.

Males notícies en l’inici

No ha tingut un bon inici el Barça B. Primer perquè l’Olot ha sortit molt endollat i fins i tot Xumetra s’ha topat contra la base del pal. Segon perquè Sergi Rosanas, que aquesta setmana havia tornar a ser inscrit després de superar una llarga lesió, s’ha hagut de retirar del terreny de joc molt ràpidament (min 5). 

Però, a poc a poc, el Barça B ha anat creixent i ha pogut treure’s de sobre aquestes males sensacions. La primera oportunitat ha estat una rematada de cap de Nico que ha sortit fora per poc (min 12), però ha estat Jandro Orellana qui ha inaugurat el marcador amb un llançament de falta amb rosca espectacular (1-0, min 28). 

Intercanvi de cops

En un partit obert i competit, l’Olot ha buscat l’empat. I l’ha trobat, malgrat l’actuació d’Iñaki Peña, després d’una centrada de Blázquez que ha rematat de cap Juan Delgado (1-1, min 33). 

Resultat, però, que no ha estat el que ha marcat el pas pels vestidors perquè, en un córner picat per Collado, Pedro s’ha acabat fent el 2-1 en pròpia porteria (min 48). 

Es fan forts

Davant d’un Olot necessitat, el Barça ha hagut de suar de valent. Ha intentat contemporitzar el joc, i ho ha aconseguit en diversos moments, però l’Olot no s’ha rendit. De fet, ha estat a punt d’empatar mitjançant Killian, però tot sol no ha pogut rematar bé i l’esfèrica ha sortit alta (min 65).

També podria haver tancat el partit, en l’altra àrea, Nils Mortimer, però no ha pogut transformar una gran jugada de Collado (min 68). Igual que Jandro, amb una rematada des de la frontal que s’ha topat contra el pal (min 79). 

Finalment no ha fet falta perquè, tot i que l’equip de la Garrotxa ha portat el pes del partit en el tram final, el Barça B s’ha defensat bé i ha pogut certificar un nou triomf a la Lliga.

LA FITXA

FC Barcelona B, 2
UE Olot, 1

Barça B: Iñaki Peña, Comas, Mika Mármol, Nils Mortimer (Peque, min 75), Collado, Rosanas (Oriol Busquets, min 6), Jandro, Rei Manaj, Balde (José Marsà, min 90), Nico (Matheus, min 90) i Ilaix Moriba (Lucas de Vega, min 75).  

Olot: Ballesté, Soler, Barnils, Masó (Salinas, min 82), Blázquez, Pedro, Alan Baró (Eloi Amagat, min 14), Xumetra (Samu, min 82), Kilian, Vivi i Juan Delgado.

Gols: 1-0, Jandro (min 28). 1-1, Juan Delgado (min 33). 2-1, Pedro, en pròpia (min 45). 

Àrbitres: Alejandro Sánchez Alba. Groga per a Nico, del Barça B, i per a Masó i Blázquez, de l’Olot.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut