Jaume Jardí, el tretzè juvenil que debuta al Barça B en l’era Garcia Pimienta

Jaume Jardí, el tretzè juvenil que debuta al Barça B en l’era Garcia Pimienta

Els davanter reusenc segueix les passes de Balde, Ilias i José Marsà que també han debutat aquesta temporada 2020/21

Jaume Jardí, de 18 anys, es va convertir ahir al Nou Estadi de Tarragona en el tretzè juvenil que debuta al Barça B en l’era Garcia Pimienta. El davanter reusenc, que dissabte va marcar un espectacular gol olímpic en la victòria del Juvenil A contra l’Europa (5-0), va substituir a Jandro en el minut 79 i va gaudir dels seus primers minuts al filial blaugrana. Jardí, que va arribar al Cadet B blaugrana la temporada 2016/17 procedent del Reus Deportiu, segueix les passes dels seus companys juvenils Balde, Ilias i José Marsà, que també han debutat aquesta temporada 2020/21.

L’ascensor del Juvenil A al Barça B funciona. Des que Garcia Pimienta es va fer càrrec de l’equip el 25 d’abril del 2018 han estat 13 els juvenils que han debutat amb el Barça B. Jandro, Konrad, Nils Mortimer, Arnau Tenas i Nico van debutar la temporada 2018/19, mentre que Ilaix Moriba, Peque, Mika i Antonio Jesús Cantón, ara al Vila-real C, ho van fer la 2019/20. Aquesta mateixa temporada 2019/20, Ansu Fati va disputar diversos partits de pretemporada amb el Barça B, com el Torneig de l’Estany, però no va arribar a debutar de forma oficial al filial blaugrana al pujar directe al primer equip.

Una plantilla de 19,8 anys de mitjana d'edat

Ilias Akhomach va debutar a la jornada 4 de Lliga al camp de l’Andorra (1-0), Alejandro Balde ho va fer una jornada després al camp de L’Hospitalet (2-0) i a José Marsà li va arribar el torn a la jornada 7 al camp del Llagostera (1-0). Ahir, a Tarragona, Jaume Jardí es va convertir en el quart juvenil en debutar aquesta temporada i el tretzè en fer-ho a l’era Garcia Pimienta. Gavi i Àngel Alarcón, que ahir estaven a la banqueta al Nou Estadi de Tarragona i que ja han entrat en altres convocatòries del filial, apunten a ser els dos propers juvenils que debutin aquesta temporada a les ordres de Garcia Pimienta en un jove Barça B que lluita a la Segona Divisió B amb una plantilla amb una mitjana d’edat de 19,8 anys.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut