Nàstic - Barça B: Un inici advers condemna als culers (3-1)

Tres gols locals als primers 22 minuts fan impossible la remuntada blaugrana, que trenca la ratxa de tres victòries consecutives

Derrota blaugrana al Nou Estadi davant el Nàstic de Tarragona (3-1). Tres gols locals en els primers 22 minuts de partit han acabat decidint el duel, tot i l'intent de reacció barcelonista. Els culers han vist frenada la seva bona ratxa de tres victòries consecutives davant un Nàstic que continua líder.

Inici demolidor local

El partit ha començat de la pitjor manera possible, i al minut 1, el Nàstic ja s'ha avançat al marcador mitjançant F. Carbia (1-0). A més, als 22 minuts de joc, els culers ja perdien per 3-0 després dels gols de nou de Carbia (2-0, minut 11) i Brugué (3-0, minut 22).

Reacció sense premi

Tot i així, el conjunt blaugrana ha tret l'orgull per intentar escurçar diferències al marcador i tornar a ficar-se dins del partit, i ho ha aconseguit mitjançant Mika Mármol a la sortida d'un còrner (3-1, minut 26). Jandro, amb un brutal llançament de falta al travesser, a punt ha estat d'anotar el segon, però el marcador ja no s'ha mogut fins al descans.

Ja a la segona part, els blaugrana han seguit intentant retallar distàncies al marcador, però el gol s'ha resistit. A més, ja a les acaballes del matx, Álvaro Sanz ha estat expulsat per una acció embolicada al mig del camp. La part positiva de la segona part ha estat el debut del juvenil Jaume Jardí amb el Barça B. Finalment, derrota del Barça B que trenca així la bona ratxa de resultats.

Nàstic, 3
Barça B, 1

Nàstic: Gonzi, Albarrán, Rueda, Fausto Tienza, Gerard Oliva, Brugué, Quintanilla, Fran Miranda, Carbia (Pol B., min. 66), Fullana, Joan Oriol.
Barça B: Arnau Tenas, Comas, Mika, L. de Vega (O. Busquets, min. 68), Collado, Jandro (Jaume Jardí, min. 79), Álvaro Sanz, R. Manaj, Nico (Matheus, min. 68), Peque (Nils Mortimer, min. 46), José Marsà (Balde, min. 46).
Gols: 1-0, Carbia (min. 1); 2-0, Carbia (min. 11); 3-0, Brugué (min. 22); 3-1, Mika (min. 26).
Àrbitre: Pérez Hernández. Ha amonestat a Albarrán, Bonilla, Ballesteros i Matheus i ha expulsat a Álvaro.