[PRÈVIA] Nàstic - Barça B: Prova de foc amb el liderat en joc

[PRÈVIA] Nàstic - Barça B: Prova de foc amb el liderat en joc

[12.00 hores, Barça TV / Esport3 / Barça TV+] El filial blaugrana, segon classificat després de sumar tres victòries consecutives, busca el liderat al camp d’un rival que no perd a la lliga des del partit de la primera jornada a l’Estadi Johan Cruyff

Nàstic i Barça B jugaran avui el partit de la jornada al Grup 3A de la Segona Divisió B amb el liderat en joc. El filial de Garcia Pimienta arriba al Nou Estadi de Tarragona, tot i tenir 11 baixes, amb la confiança que li dona saber que està en el moment més dolç de la temporada després de sumar tres victòries consecutives contra l'Espanyol B (2-1), Cornellà (0-1) i Badalona (4-0). El Nàstic, per la seva part, afronta el partit amb la seguretat que li dona haver sumat 14 dels 18 punts possibles al seu camp després de les victòries contra l'Olot (2-0), l'Andorra (4-2), L'Hospitalet (5-0) i el Llagostera (3-0) i els empats contra el Badalona (0-0) i el Cornellà (2-2). El Nàstic, a més, no perd des de la primera jornada de Lliga, precisament, a l'Estadi Johan Cruyff per 1-0, amb un gol d'Arnau Comas.

El partit es jugarà a les 12.00 hores, a porta tancada, i es podrà veure per televisió a Barça TV i Esport3 i per tot el món per la plataforma Barça TV+. Els dos darrers precedents entre el Nàstic i el Barça B a camp tarragoní han acabat amb victòria local i empat. La passada temporada 2019/20, el filial blaugrana va caure per 1-0, amb gol de Ballesteros, i la temporada 2017/18, a Segona Divisió A, el partit va finalitzar amb empat (0-0).

La llista de convocats

Garcia Pimienta té les baixes per aquest partit de Sarsanedas, Igor, Solano, Ramos Mingo, Hiroki Abe, Zeballos i Gustavo Maia. Iñaki Peña, Mingueza, Ilaix Moriba i Konrad, en dinàmica de primer equip, tampoc entren en una convocatòria que compta amb la presència de 8 juvenils: Carevic, Arnau Tenas, Comas, Mika, Oriol Busquets, Nils Mortimer, Lucas de Vega, Collado, Matheus, Jandro, Álvaro Sanz, R. Manaj, Balde, Nico, Peque i els jugadors del Juvenil A José Marsà, Jaume Jardí, Ilias, Gavi i Ángel.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut