Collado: “Aquest córner va a gol directe”

Collado: “Aquest córner va a gol directe”

El capità del Barça B li va dir a l’àrbitre assistent que marcaria gol directe abans de llançar el darrer córner del partit que va suposar el primer gol olímpic de la seva carrera professional

Era la darrera jugada del partit. L’àrbitre murcià Salvador Laz xiula córner a favor del Barça B i Collado, molt a poc a poc, s’aproxima a la zona de llançament. Però abans d’executar la darrera jugada del partit li diu a l’àrbitre assistent: “Aquest va a gol directe”. Dit i fet. Així de senzill. Collado llança el córner molt tancat, la defensa i el porter dubten, i la pilota entra directa i es converteix en el primer gol olímpic a la carrera professional del jove jugador blaugrana.

El capità ha tornat. Àlex Collado ha deixat enrere la seva lesió al peu esquerre que li va fer perdre el Play-off d’ascens el passat mes de juliol i que no li ha permès ser titular aquesta temporada fins a la jornada 9 contra l’Espanyol B a l’Estadi Johan Cruyff. Tres titularitats contra el filial blanc-i-blau, el Cornellà i el Badalona, tres victòries de l’equip per primera vegada en l’era Garcia Pimienta i tres gols del capità: un de falta directe contra el Cornellà i els dos d’aquest diumenge davant el Badalona. El segon, amb tota la intenció del món: “Estic molt feliç de poder tornar a competir i ajudar a l’equip. Em trobo, a més, físicament molt bé i amb molta confiança. Quan anava a llançar el córner, li he dit al linier: ‘Aquest va a gol directe”. Són declaracions d’Álex Collado a Barça TV tot just finalitzar el partit.

Collado, de 21 anys i que va arribar al Barça en categoria aleví, va debutar al Barça B el 17 de març del 2018 en un partit contra el Llorca. Amb el filial ha disputat un total de 66 partits (57 com a titular) en els que ha marcat 13 gols. Va fer-ne cinc la temporada 2018-19, en la que va marcar el seu primer gol al filial contra el Lleida al Miniestadi, i va anotar també cinc gols més la temporada 2019-20 en la que el seu gol contra l’At. Levante, en una meravellosa acció individual dintre de l’àrea que finalitza amb un cop de taló d’esquena a la porteria, va ser escollit el millor de tota la Segona Divisió B de la temporada.

Aquesta Lliga, en la que es va perdre les primeres jornades per lesió, ja porta tres gols després del magistral llançament de falta executat al camp del Cornellà, que va suposar els tres punts i la primera victòria del filial aquesta temporada fora de casa, i dels dos gols aconseguits aquest diumenge davant el Badalona. Collado va debutar al primer equip, de la mà d’Ernesto Valverde, a la jornada 36 de Lliga de la temporada 2018/19, substituint a Dembélé en el partit disputat al Camp Nou que els blaugranes van guanyar per 2-0 al Celta.

Ara és el líder del Barça B. El capità ha tornat i de quina manera!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut