Barça B - Badalona: El 2021 comença amb victòria (4-0)

Barça B - Badalona: El 2021 comença amb victòria (4-0)

El tercer triomf consecutiu arriba amb gols de Roger Colomina, en pròpia, i de Collado (2) i Rei Manaj

Victòria molt important del Barça B, que continua amb la seva bona ratxa. Els de Garcia Pimienta han derrotat el Badalona, a casa (4-0), i sumen la tercera victòria consecutiva a la Lliga. Triomf important en un grup tan igualat, contra un rival que només havia encaixat 4 gols, que permet als blaugrana situar-se en la segona posició de la taula, amb 16 punts. Tot això, el dia que l’Estadi Johan Cruyff ha arribat al seu partit número 50. Els gols de Roger, en pròpia, i de Collado (2) i Rei Manaj, en el segon temps, han estat un bon regal per celebrar l’efemèride. 

S’avança ràpid el Barça B

Han començat  bé les coses per al Barça B, que s’ha vist per davant en el marcador en els primers minuts. I és que, en un córner que ha pentinat Rei Manaj, el jugador del Badalona Roger Colomina, després d’una lluita amb Mika Mármol, ha tocat la pilota i l’ha enviat al fons de la seva pròpia porteria (1-0, min 6).

Resultat que no s’ha tornat a moure fins al segon temps, malgrat viure una primera part amb alguna opció. Especialment la de Lucas de Vega, que podria haver fet el segon, però una grandíssima intervenció d’Álex Sánchez ha desviat la seva rematada (min 15). També l’ha salvat Arnau Tenas, aquest cop després d’una xut de Néstor Albiach (min 17). 

Rematen la feina

Després del pas pels vestidors, el Badalona ha avançat posicions amb els canvis i ha pressionat una mica més a munt la sortida de la pilota del Barça. Chema Moreno ha tingut la més clara, quan s’ha quedat sol davant Arnau Tenas, però José Marsà l’ha molestat per evitar el xut (min 60).

Però, finalment, ha estat Álex Collado, després d’una bona acció de Rei Manaj, qui ha ampliat diferències (2-0, min 68). Resultat que, sumat a l’expulsió del porter del Badalona (min 73), ha ajudat el Barça B a contemporitzar el partit.

El filial ha tingut la pilota i ha portat el pes del joc i, ja en el tram final, un penal a favor (amb expulsió per Josep Jaume) ha fet que Rei Manaj fes el 3-0 des dels onze metres (min 87). El resultat, però, l’ha tancat un gol olímpic de Collado (4-0, min 90) per iniciar aquest 2021 amb una victòria contundent.   

LA FITXA

FC Barcelona B, 2
CF Badalona, 0

Barça B: Arnau Tenas, Álvaro Sanz, Arnau Comas, José Marsà (Balde, min 90), Mika Mármol, Lucas de Vega (Nico, min 79), Jandro Orellana, Collado, Ilaix Moriba (Oriol Busquets, min 79), Konrad (Nils, min 88) i Rei Manaj (Gerard, min 90).

Badalona: Alex Sánchez, Toledo, Llerena, Josep Jaume, Goyo (Musa, min 49), Meléndez (Valentín, 49), Ale Galindo (Nuñez, min 70), Roger, Robert Simón, Aparicio (Chema, min 49) i Néstor Albiach (Dorronsoro, min 74).

Gols: 1-0, Roger, en pròpia (min 6). 2-0, Collado (min 68). 3-0, Rei Manaj, de penal (min 87). 4-0, Collado (min 90).

Àrbitre: Lax Franco. Groga a Goyo, per part visitant. Ha expulsat Álex Sánchez i Josep Jaume, del Badalona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut