[PRÈVIA] Barça B - Badalona: A seguir amb la bona ratxa

[PRÈVIA] Barça B - Badalona: A seguir amb la bona ratxa

[18.00 hores, Barça TV / Esport3 / Barça TV+] El filial blaugrana, cinquè classificat, busca la tercera victòria consecutiva contra el rival que menys gols encaixa al Grup 3A de Segona Divisió B en el partit número 50 a la història de l’Estadi Johan Cruyff

Partit apassionant el que es viurà aquesta tarda a l’Estadi Johan Cruyff. El Barça B, cinquè classificat, busca la tercera victòria consecutiva davant d’un Badalona, sisè classificat, que, amb 4 gols encaixats, no només és l’equip menys golejat del Grup 3 A de la Segona Divisió B sinó que encara no coneix la derrota lluny de casa després d’empatar als camps del Nàstic (0-0) i Olot (1-1) i guanyar al camp del Prat (0-1). L’aspecte més positiu de l’equip de Garcia Pimienta és l’estat anímic. El filial ha recuperat la confiança després de les dues darreres victòries consecutives davant de l’Espanyol B (2-1) i el Cornellà (0-1). El duel, a més, té l’al·licient de ser el número 50 que es disputa a l’Estadi Johan Cruyff des de la seva inauguració el 29 d’agost del 2019.

El partit es jugarà a les 18.00 hores, a porta tancada, i es podrà veure per televisió a Barça TV i Esport3 i per tot el món per la plataforma Barça TV+. Els dos darrers precedents entre el Barça B i el Badalona a camp blaugrana han acabat amb victòria pels de Garcia Pimienta i empat. La passada temporada el filial blaugrana es va imposar per 2-1, amb gols de Monchu i Morer, i la temporada 2018/19, al Miniestadi, el Barça B i el Badalona van empatar 1-1 amb gol blaugrana d’Araujo.

La llista de convocats

Garcia Pimienta té les baixes per aquest partit de Sarsanedas, Igor, Solano, Ramos Mingo i Hiroki Abe. Iñaki Peña i Mingueza, en dinàmica de primer equip, tampoc entren en una convocatòria que presenta la gran novetat d’Oriol Busquets, recuperat ja de la seva lesió del bíceps femoral de la cama esquerra. La llista de 20 jugadors convocats la formen: Carevic, Arnau Tenas, Comas, Mika, Oriol Busquets, Nils Mortimer, Lucas de Vega, Collado, Konrad, Matheus, Jandro, Gustavo Maia, Álvaro Sanz, Zeballos, R. Manaj, Balde, Nico, Peque, Ilaix Moriba i el jugador del Juvenil A José Marsà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut