Cornellà - Barça B: Gran victòria per tancar l'any (0-1)

Cornellà - Barça B: Gran victòria per tancar l'any (0-1)

Els culers sumen un triomf molt treballat en un dels camps més complicats de la categoria i assoleixen la primera victòria com a visitants

Triomf vital del Barça B. Els culers han superat per 0-1 al Cornellà gràcies a un golàs de falta d'Alex Collado en el que ha estat el darrer partit del 2020 per al filial barcelonista. Els culers sumen la segona victòria consecutiva i se situen en el quart lloc de la classificació empatats amb el Lleida que és tercer amb 13 punts. A més, assoleixen la primera victòria com a visitants i trenquen així la mala ratxa lluny del Johan Cruyff. 

Golàs inicial

El duel ha començat de la millor manera possible, i és que en la primera arribada amb perill a la porteria local, ha arribat el primer gol: espectacular llançament de falta d'Alex Collado i golàs del capità barcelonista per inaugurar el marcador (0-1, minut 14). Els locals han intentat reaccionar, però s'han trobat amb una bona defensa blaugrana, que no ha permès al Cornellà disposar d'ocasions clares de gol. A més, els de Garcia Pimienta han tingut opcions d'anotar el segon, però primer Rey Manaj amb una rematada alta i després Ilaix Moriba amb un llançament al pal, no han pogut augmentar la diferència al marcador.

Gran defensa culer

Ja a la segona meitat, els culers han seguit molt sòlids en defensa i intentat crear perill en busca del segon, però Konrad, amb un xut alt, i Jandro Orellana, amb un bon llançament de falta, no han tingut l'encert suficient. El Cornellà ha topat repetidament contra la gran defensa culer, que ha aconseguit mantenir la porteria a zero per tercera vegada aquesta temporada. Finalment, victòria molt treballada del Barça B (0-1) per sumar de nou els tres punts. 

Fitxa tècnica

Cornellà, 0
Barça B, 1

Cornellà: Ramón Jr, Estellés, Rulo, Dorca, Adrián, Eloy, Max Marcet (Alex Pla, min. 77), Chiki (Ontiveros, min. 60), Pablo F., Borja G., Agus Medina.
Barça B: Iñaki Peña, Comas, Mika, Collado, Konrad (Lucas De Vega, min. 90), Jandro (Matheus, min. 75), A. Sanz, Rey Manaj, Nico, Ilaix i José Marsà.
Gol: 0-1, Collado (min. 14)
Àrbitre: Roca Robles. Ha amonestat a Comas, Jandro, Rey Manaj i Ilaix per part blaugrana, i a Borja i Max Marcet per als locals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut