[PRÈVIA] Cornellà - Barça B: Visita a un dels camps més difícils de la Segona B

[PRÈVIA] Cornellà - Barça B: Visita a un dels camps més difícils de la Segona B

[18.00 hores, Barça TV / Esport3 / Barça TV+] El filial blaugrana, setè classificat i anímicament reforçat després de la victòria al derbi, vol trencar la mala ratxa de resultats fora de casa aquesta tarda en un dels camps més difícils de la categoria

El repte d’avui és majúscul. El Barça B, anímicament reforçat després de la victòria al derbi, vol trencar la mala ratxa de resultats fora de casa –quatre derrotes-- aquesta tarda en un dels escenaris més difícils de la categoria com és el camp del Cornellà. L’equip de Garcia Pimienta, setè amb 10 punts, necessita sumar fora de casa per no despenjar-se a la classificació davant d’un rival que ocupa la quarta posició, amb 11 punts, però que encadena dues derrotes consecutives als camps de l’Espanyol B (1-0) i Badalona (3-0). 

El partit es jugarà a les 18.00 hores, a porta tancada, i es podrà veure per televisió a Barça TV i Esport3 i per tot el món per la plataforma Barça TV+. Barça B i Cornellà s’han enfrontat en 7 ocasions amb un balanç molt ajustat de dues victòries blaugranes, tres empats i dues victòries del Cornellà. Aquesta igualtat també queda reflectida en els gols marcats en aquests enfrontaments: 11 per part del Barça B i 10 anotats pel Cornellà. La temporada passada no és va poder disputar el partit al Nou Estadi Municipal de Cornellà a causa de la COVID-19. Així que el darrer precedent entra tots dos equips el trobem a la temporada 2018/19 i el resultat final va ser de 2-2, amb gols blaugranes de Collado i Wagué.

La Llista de convocats

Garcia Pimienta té les baixes per aquest partit de Sarsanedas, Igor, Solano, Oriol Busquets, Ramos Mingo i Hiroki Abe. Arnau Tenas i Mingueza, en dinàmica de primer equip, tampoc entren en la convocatòria així com Gustavo Maia, que ha disputat un torneig amb la Selecció Sub-20 de Brasil i ja es troba de vacances, amb permís del Club, al seu país. La llista de 19 jugadors convocats la formen: Carevic, Iñaki Peña, Comas, Mika, Nils Mortimer, Lucas de Vega, Collado, Konrad, Matheus, Jandro, Álvaro Sanz, Zeballos, R. Manaj, Balde, Nico, Peque, Ilaix Moriba i els jugadors del Juvenil A José Marsà i Gavi, que s’estrena en una convocatòria del filial.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut